Aanbiedingen beste tuinwinkels

Aanbiedingen tuinstoelen

Aanbiedingen van tuinstoelen bij de winkels waar je een goede tuinstoel goedkoop kunt kopen.

aanbiedingen tuinstoelen goedkoop kopen


Het betreft aanbiedingen van diverse soorten tuinstoelen. Eettafelstoelen voor buiten, voor bij je tuintafel, standenstoelen (een tuinstoel die verstelbaar is), maar ook andere tuinstoelen. Hier onder vind je al deze buitenstoelen.

Tuinstoel aanbiedingen beste winkels

Kijk bij onderstaande aanbevolen winkels om een goede tuinstoel goedkoop te kopen:

Zie ook:

Zoek je tuinstoelen in combinatie met een tuintafel? Of zoek je een ander soort tuinstoel zoals een lounge stoel of hangstoel? Hieronder vind je alle aanbiedingen.

Design tuinstoelen

Tuinstoelen heb je van vele materialen. Maar een goede tuinstoel moet natuurlijk wel weerbestendig zijn. Je wilt je tuinstoelen immers niet voor iedere bui regen binnen moeten halen. En misschien wil je een tuinstoel set ook in de winter buiten laten staan.

Een tuinstoel met textiel kan mits je kiest voor een outdoor textiel zoals rope. Rope is een sterke nylondraad dat zorgt voor een moderne eigentijdse uitstraling. Het is een kunststof die tegen vocht en regen kan.

Ook een andere kunststof, het bekende wicker kom je ook veel tegen bij moderne design tuinstoelen. Wicker is vooral bekend van de loungesets, maar echte designers maken ook bij andersoortige tuinstoelen vaak gebruik van wicker. 

Wicker is weer- en winterbestendig en heeft bovendien als het goed wordt toegepast een moderne uitstraling. Designers kunnen prachtige creaties maken van wicker.

Denk je bij gladde kunststof tuinstoelen aan saaie fantasieloze plastic stoelen? Dat gaat echt niet meer op voor de nieuwe generatie kunststof designstoelen, onder andere van Hartman. Zo hebben ze prachtige design loungestoelen van kunststof zoals de kuipstoeltjes die je hier onder gelinkt ziet.


Soorten tuinstoelen

Tuinstoelen zijn er in diverse soorten. Hieronder een kort overzicht van de verschillende soorten tuinstoelen.

Lounge tuinstoelen

De tuinstoelen die je bij een loungeset aanschaft zijn meestal van wicker gemaakt. Bij lounge tuinstoelen die je los koopt is dat veel minder vaak het geval. Een loungestoel voor buiten hoeft niet perse bij een tafel te passen en geeft een ontwerper daarom veel meer vrijheid bij het ontwerp van de lounge tuinstoel. Deze loungestoelen voor buiten kom je daarom in talloze stijlen tegen, gemaakt van veel verschillende materialen.

Klapstoel voor buiten

Klapstoelen voor buiten zijn tuinstoelen die je na gebruik kun inklappen. Zo nemen de tuinstoelen in een schuur of berging maar weinig ruimte in. Heel veel tuinstoelen zijn daarom een klapstoel. Er zijn grote klapstoelen en kleine klapstoelen. Een kleine klapstoel wordt ook wel campingstoel genoemd.

Ligstoel tuin

Een ligstoel voor buiten is een tuinstoel die je ver naar achter kunt klappen zodat je in een ligstand komt. Dat is ideaal om te zonnen, daarom wordt zo'n tuinstoel ook wel zonnestoel genoemd. Een goede ligstoel voor in de tuin is een standenstoel die je in veel verschillende standen kunt zetten. Om te liggen, om rechtop te zitten en in diverse relax standen daar tussen.

Hierboven vind je een apart overzicht met aanbiedingen van ligstoelen voor buiten.

Schommelstoel buiten

Loungestoelen, standenstoelen, ligstoelen en klapstoelen voor buiten komen veel voor, maar de schommelstoel voor in de tuin is wat zeldzamer. Maar een schommelstoel voor in de tuin of op je terras is een heerlijk stoel om buiten te relaxen.

Hangstoel buiten

Dat geldt ook voor de hangstoel. Ook in de hangstoel kan je schommelen, maar het verschil is dat je deze relaxstoel ophangt. Meestal is dat in een frame die je samen met de tuinstoel koopt. De hangstoel voor in de tuin is een tuinstoel die steeds vaker gekocht en gebruikt wordt. 

Boven vind je een apart overzicht met aanbiedingen van hangstoelen voor buiten in de tuin.

Kuipstoel buiten

De kuip tuinstoel noemden we hier boven al even bij de design tuinstoelen. Maar naast de design kuipstoelen voor buiten zijn er ook veel goedkope kuipstoeltjes voor buiten te koop. Dit zijn goedkope plastic tuinstoeltjes die stapelbaar zijn. Een hele stapel van deze stapelbare tuinstoelen neemt net zo veel vloerruimte in de schuur in als één zo'n tuinstoel. Deze goedkope tuinstoelen worden vaak aangeschaft als extra tuinstoeltjes die pas uit de schuur of tuinberging komen als er meer bezoek is dan er stoelen zijn.

Bistrostoel buiten

De bistrostoel is een heel compacte klapstoel. Meestal met een metalen frame. Ook uitgekapt, in zitzstand, neemt zo'n stoeltje maar weinig ruimte in. Daarom worden bistostoelen vaak als balkonstoel gebruikt. Het zijn praktische stoeltjes op een balkon of heel klein terras.

Dining stoel (tuintafel stoel)

Met de diningstoel wordt een tuinstoel verstaan die je in combinatie met een eettafel voor buiten aanschaft. Het is dus een eettafel stoel, een eetkamerstoel maar dan voor buiten. De dining stoel maar onderdeel uit van een dining set voor buiten.

Vroeger waren deze eettafel stoelen voor buiten vaak gemaakt van plastic kunststof maar tegenwoordig zijn het vaak aluminium tuinstoelen of wicker tuinstoelen met een metalen frame. 

Beste tuinstoel merken

Tuinstoelen worden door talloze fabrikanten gemaakt. Vaak zijn het merkloze stoelen uit China, maar er zijn ook A-merk fabrikanten van tuinmeubels die heel goede tuinstoelen maken. Dit zijn enkele van de beste tuinstoel mierken:

Hartman tuinstoelen

Hartman uit Enschede is in Nederland met afstand de grootste producent van tuinstoelen. Hartman is een grote fabrikant van tuinmeubelen die in het verleden met kunststof tuinmeubels naam heeft gemaakt. Tegenwoordig maakt Harman tuinstoelen en andere tuinmeubelen in alle stijlen en van alle soorten materialen. Op het gebied van stoelen maken ze onder andere verstelbare tuinstoelen, barstoelen en tuintafelstoelen.

Allibert tuinstoelen

Allibert uit België is een andere grote tuinstoel fabrikant. Allibert maakt vooral tuinmeubels en tuinartikelen van duurzaam kunststof. Allibert staat vooral bekend om zijn wicker lounge tuinmeubelen waaronder wicker tuinstoelen.

4 Seasons Outdoor tuinstoelen

4 Seasons Outdoor is een Nederlandse tuinmeubel fabrikant die onder andere mooie tuintafelstoelen en loungestoelen voor buiten maakt. 4 Seasons Outdoot tuinstoelen zijn mooi van design en heel goed van kwaliteit.

Andere goede tuinstoel merken

En zo zijn er nog meer goede tuinstoel fabrikanten. Bijvoorbeeld Keter, Kettler, Garden Impressions, Suns, Exotan en Grosfillex. Bij de bovenstaande aanbiedingen van tuinstoelen vind je ze allemaal goedkoop.


Zie ook:


Onderwerp:
Zoek je goede goedkope tuinstoelen? Hier de aanbiedingen van de beste en goedkoopste winkels waar je tuinstoelen goedkoop kunt kopen. 


Zoeken

-->