Aanbiedingen beste tuinwinkels

Schommelbank, schommelstoel en hangstoel tuin

Kijk hier voor je beste schommelstoel voor buiten. Of voor een mooie schommelbank. Aanbiedingen van honderden schommelstoelen en schommelbanken voor tuin en terras.

Schommelbank buiten / tuin

Een tip voor luieren in de tuin: Een schommelstoel of schommelbank. Schommelstoelen en schommelbanken behoren samen met de hangmat tot de meest relaxte tuinmeubelen voor in je tuin of op je terras.

In een schommelstoel of op een schommelbank kun je bij warm weer heerlijk loom wiegen terwijl je je ogen sluit of een boek leest.

Een briesje wind maakt het schommelgenot van een schommelstoel of schommelbank helemaal compleet.

Aanbiedingen schommelstoel en schommelbank tuin

Kijk hier voor aanbiedingen van schommelstoelen en schommelbankenHieronder kijken we naar de mogelijkheden van een schommelbank of schommelstoel in de tuin.

Schommelbank tuin

Een schommelbank is een schommelende constructies met een houten of stalen frame waarin je met meerdere mensen plaats kunt nemen. Vaak gaat het bij een schommelbank om twee personen, maar bij de bovenstaande schommelbank aanbiedingen vind je ook bredere schommelbanken.

Schommelbank buiten
Schommelbank voor buiten in de tuin (met zonneklep) 


Daarnaast heb je ook schommelstoelen voor in de tuin. Een schommelstoel voor buiten is een  éénpersoons loungestoel die je helemaal voor jezelf hebt. Het is een éénpersoons variant op de schommelbank.

Schommelbank hout

Sfeervol in iedere tuin en op ieder terras. De klassieke houten schommelbank. Deze versie van de klassieker zit comfortabel en heeft een mooi klassiek design. De schommelbank kan tegen weer en wind en is onderhoudsarm.

schommelbank hout

Beliani schommelbank hout


De meeste goede schommelbanken zijn smal genoeg om makkelijk te plaatsen, maar bieden voldoende zitruimte (en zijn sterk genoeg) voor twee personen.


Steeds vaker schommelbanken van metaal

Soms hebben de schommelbanken de vorm van een houten tuinbankje met een schommelconstructie, maar steeds vaker zijn het moderne tuinmeubelen van staal of aluminium.

Schommelstoel buiten aluminium

Schommelstoel aluminium frame


Veel schommelbanken en schommelstoelen zijn voorzien van een zonnescherm aan de bovenkant. Luieren in een schommelstoel doe je meestal in de schaduw.

Ei hangstoel

Als een schommelstoel in de tuin opgehangen kan worden spreekt met over een hangstoel. Dat hangen kan bijvoorbeeld aan dikke boomtak, maar vaak wordt er ook een frame meegeleverd waarin je de hangstoel kan hangen. Zo'n hangstoel is daarom erg flexibel. Je kunt de hangstoel zowel buiten als binnen gebruiken.

Helemaal hip is de hangstoel in de vorm van een ei. In deze schommelstoel zit je bijzonder comfortabel. Heel wat lekkerder dan je waarschijnlijk op het eerste gezicht zou verwachten.  Zo'n "swing egg" wordt geleverd met een stevige stalen standaard zodat je hem niet ergens aan hoeft op te hangen.

Ei hangstoel


Als materiaal wordt vaak een kunststof vlechtdraad gebruikt (bijvoorbeeld wicker). Dit materiaal kan tegen weer en wind en blijf mooi.

Naast de hangstoel is er ook de hangbank voor in de tuin. Een hangstoel voor meerdere personen.

Al deze schommelbanken vind je tegen een lage prijs bij de bovenstaande aanbiedingen.

Zie ook: 


Samenvatting:
Met een schommelbank of schommelstoel voor buiten (of hangstoel of hangbank) kun je heerlijk relaxen in de tuin of op je terras. Hierboven vind je aanbiedingen van honderden schommelstoelen en schommelbanken voor buiten. 

Zoeken

-->