Aanbiedingen beste tuinwinkels

Tuinverlichting. Tips en aanbiedingen buitenverlichting

Aanbiedingen van tuinverlichting, terrasverlichting, buitenlampen, tuinlampen en andere buitenverlichting. Met tips beste verlichting buiten goedkoop kopen en op de beste plek plaatsen.

Buitenverlichting aanbiedingen tuinverlichting


Hier hebben wij de meest populaire artikelen van onze website met betrekking tot tuinverlichting, terrasverlichting en andere buitenverlichting verzameld. Klik op het onderwerp voor tips en informatie, maar ook voor aanbiedingen van de betreffende tuinverlichting bij de beste en goedkoopste aanbieder van de buitenverlichting.

Beste winkels voor buitenverlichting en tuinverlichting

Maar eerst een overzicht van de beste winkels waar je tuinverlichting en andere buitenverlichting goedkoop online kunt kopen.


Hierboven vind je de beste winkels om voordelig tuinverlichting, terrasverlichting, tuinlampen en andere buitenverlichting te kopen. Tegen een lage prijs en met heel veel keuze.

Alle soorten buitenverlichting

Al deze winkels hebben een groot assortiment tuinverlichting, terrasverlichting en andere buitenverlichting, van vijverspotjes tot hoge lantaarns, van heel klassiek tot ultra modern. 

De prijzen van al deze buitenlampen zijn heel scherp, met vaak interessante kortingen, en veel van deze winkels bezorgen de tuinverlichting gratis thuis.

Dat het aanbod zo groot is komt vooral omdat er heel veel soorten en stijlen tuinlampen zijn. Je hebt heel klassieke tuinverlichting, maar ook heel moderne buitenlampen van chroom en RVS. Led buitenverlichting is de standaard en de solar buitenverlichting wordt steeds beter en daarom ook steeds vaker toegepast.

Daarnaast zijn er verschillende buitenlampen voor verschillende toepassingen. Je hebt spots waarmee je delen van de tuin kunt uitlichten, maar ook lantaarns die de hele omgeving verlichten. Verder zijn er wandlampen, gevellantaarns, hanglampen voor buiten (al zijn die vrij zeldzaam), sensorlampen en up-down verlichting.


led buitenverlichting energiezuinige buitenlampen

Energiezuinige led lamp buiten

Led verlichting buiten

De komt van Led lampen hebben de buitenverlichting extra interessant gemaakt.  Vroeger kostte het mooi uitlichten van je tuin nogal wat centen aan stroomkosten, maar dankzij de moderne zuinige led verlichting hoef je niet meer op een lampje meer of minder te kijken. Buitenverlichting werkt daarom tegenwoordig vrijwel altijd met led lampen.

Een led lamp is zeer energiezuinige buitenverlichting. Een led buitenlamp verbruikt 90% minder stroom dan een gewone buitenlamp. En een led tuinlamp kan wel tien jaar meegaan. .

Led licht was vroeger koud wit of koud blauw van kleur, maar tegenwoordig heeft het dezelfde warme tint als gewone verlichting. Dit maakt led lampen veel meer geschikt voor sfeerverlichting in de tuin. Daarbij komt natuurlijk het lage energieverbruik van led lampen en de lange levensduur van deze buitenverlichting. Bovendien is led buitenverlichting goed bestand tegen weer en wind.

Led buitenverlichting is dan ook tegenwoordig in alles soorten te koop. Met een modern of een klassiek design. Als wandlampen, grondlampen, inbouwspots, grondspots en veel meer.

Solar buitenlampen

Led lampen gaan dus heel goed samen met solar tuinverlichting (buitenverlichting op zonne energie). Omdat led verlichting zo weinig stroom verbruikt kan het als het donker is volstaan met de stroom die overdag door de zonnecellen zijn opgewekt

Voor het led tijdperk konden lampen op zonne-energie maar kort branden of ze gaven nauwelijks licht. Met de komst van de energiezuinige lampen is dat sterk verbeterd.


Voorbeelden van mooie tuinlampen

Sokkel tuinlampen

Je hebt moderne led tuinverlichting bijvoorbeeld in de vorm van sokkels die als paaltjes in de tuin geplaatst worden. Je hebt lage sokkels die net boven de grond schijnen, maar ook heel hoge sokkels. 

De tuinlampen op hoge sokkels kunnen tussen de hogere planten worden geplaatst om ze mooi uit te lichten.

Design buitenverlichting Philips

Design buitenverlichting Philips

Muurlampen voor buiten

De sokkel lijkt niet geschikt als wandlamp maar toch heb je ook sokkels die je tegen een buitenmuur kunt plaatsen. Deze buitenlampen hebben een schuine onderkant.

Led buitenlampen voor tegen de muur heb je dan ook in andere vormen. Soms is het overduidelijk led verlichting, te herkennen aan de talloze kleine lampjes die zichtbaar zijn, maar soms zijn de ledjes weggewerkt en zie je op het eerste gezicht geen verschil met een niet led lamp.

 
Huisnummerverlichting solar Steinel

Huisnummerverlichting (solar) SteinelHuisnummer verlichting

Buitenverlichting wordt ook steeds vaker gebruikt om huisnummers op een heel mooie manier uit te lichten. Veel van deze huisnummerverlichting werkt op zonne energie (solar). Dat kan makkelijk want een led huisnummerverlichting vraagt maar weinig stroom.

Een mooie moderne design huisnummerverlichting ziet er niet alleen mooi uit maar is ook heel functioneel omdat iedereen in het donker goed je adres kan vinden, bijvoorbeeld een pakketbezorger.

Wil je meer informatie over al deze buitenverlichting, zoals prijzen, kijk dan eens bij de aanbiedingen van de bovenstaande beste winkels voor buitenverlichting.


Buitenverlichting tegen inbrekers

Met buitenverlichting kun je je tuin heel mooi uitlichten, maar buitenlampen zorgen ook voor extra veiligheid. Of toch niet?

Buitenverlichting en inbrekers. Hoe zit dat nou precies? Laten inbrekers zich wegjagen door een teveel aan licht of vinden ze het juist wel fijn als ze een beetje bijgelicht worden tijdens hun inbraak-werkzaamheden?

Vraag het de deskundige. We gingen bij de politie na wat de meest verstandige buitenverlichting is met betrekking tot de inbraakveiligheid. Lees hier hun tips.

Politie adviseert verlichting in de avond

Volgens de politie is verlichting aan te raden. Als ’s avonds het huis in het donker is gehuld, is het voor een inbreker duidelijk dat er niemand thuis is. Dit kun je voorkomen met licht in, maar ook om het huis.

De vooravond is belangrijk voor inbrekers. Zodra het donker is letten ze op waar er licht brandt. Blijft alles donker, dan is er waarschijnlijk niemand thuis. Het huis is dan geschikt voor een bezoek. Nu, of later op de avond.

Buitenverlichting met tijdschakelaar

Dit kun je makkelijk voorkomen met een tijdschakelaar. Laat lampen automatisch aangaan. Beneden, maar ook op de bovenverdieping. Beneden kunnen inbrekers nog gluren of er iemand in huis is, maar als er boven licht brandt is dat voor een inbrekers moeilijk inschatten.

Een zichtbare verlichte gevel gaat inbraak tegen

Nu we het toch over inbraak-preventie hebben. Kijk ook even naar de zichtbaarheid van de woning. Staat de gevel van het huis goed in het licht en is er vrij zicht vanaf de straat dan zal geen inbreker het in zijn hoofd halen in te breken.

Maar de dekking van struiken of een rij coniferen kan er voor zorgen dat de inbreker ongezien zijn gang kan gaan.

Goede verlichting is belangrijk, maar denk ook aan het hang- en sluitwerk

En natuurlijk is goed hang- en sluitwerk belangrijk. Hang- en sluitwerk met het Politiekeurmerk Veilig Wonen vermindert de kans op een inbraak met wel negentig procent!

Tuin mooi uitlichten met tuinlampen

Met een tuinlamp heb je licht in de tuin, maar je kunt met het licht van je tuinverlichting ook heel mooie effecten bereiken. Je kunt bomen, struiken en tuindecoratie mooi uitlichten en nog veel meer mooie effecten op je tuin loslaten. 

Dat kan met bepaalde soorten lampen en door het opstellen van een lichtplan. Alle informatie, tips en benodigde verlichting kun je hier onder vinden.


Parasol met led verlichting

Normaal gesproken heb je als het donker is niet veel aan je parasol, maar een parasol met led verlichting is 's avonds best leuk en sfeervol op je terras. De lampjes zorgen voor een gezellig licht (een sterrenhemel ook al is het bewolkt) en de parasol zelf kan de warmte goed vasthouden als je deze in de horizontale stand zet.

Zie ook:

Onderwerp:
Kortom, terrasverlichting, tuinverlichting en andere buitenverlichting heb je in alle soorten, en voor diverse toepassingen. Bij de beste buitenverlichting winkels bovenaan vind je alle aanbiedingen van tuinverlichting en kun je alle soorten tuinlampen en andere buitenlampen goedkoop kopen.

Zoeken

-->