Aanbiedingen beste tuinwinkels

Lounge dining set (dining loungeset) aanbiedingen

Lounge dining set aanbiedingen. Koop goedkoop een lounge eettafel voor buiten. Een combinatie van een dining set en een lounge set. Een comfortabele lounge eettafel set voor eten en loungen.


Garden Impressions lounge eettafel / dining loungeset

Lounge dining set Garden Impressions

Een lounge dining set (ook wel dining loungeset genoemd) is een soort eettafel set voor buiten. Een standaard lounge dining set bestaat uit een hoekbank met een hoge buitentafel. Naar behoefte kan de dining loungeset eventueel nog worden aangevuld met losse loungestoelen.


Verschil lounge dining set en lounge set

Een belangrijk verschil met een gewone loungeset is de hoogte van de bijbehorende tafel. Bij een gewone loungeset is dat een lage buitentafel, een buiten-versie van de salontafel in de woonkamer. Bij een lounge dining set hoort een hogere tafel. 

Een tafel waaraan je rechtop kunt zitten om te eten, maar ook om een spelletje te spelen of om gezellig buiten rond de tafel te borrelen. 

De hoogte van de loungebank en de buitentafel zijn bij een goede dining lougeset op elkaar afgestemd.

Aanbiedingen alle lounge dining sets

Wil je weten wat er allemaal aan lounge dining sets te koop is? In het overzicht alle dining lounge sets vind je ze allemaal, en bovendien allemaal tegen een aantrekkelijk lage prijs.

Of kijk bij de beste winkels voor het goedkoop kopen van tuinmeubelen voor meer goede en goedkope aanbieders van lounge dining sets, lounge sets, eettafels en andere tuinmeubelen.
Garden Impressions lounge eettafel en stoelen
Garden Impressions dining loungeset eettafel en stoelen

Informatie lounge dining set

Het sterke punt van een dining loungeset is dat het het beste van twee soorten tuinmeubelen in zich draagt, namelijk het comfort van een loungeset en het gemak en de mogelijkheid van gezellig buiten tafelen van een gewone tuinset. De zithoogte van een loungeset is geoptimaliseerd voor zowel loungen als dineren.

En een lounge dining set heeft de mooie uitstraling van een lounge set. De meeste lounge dining sets zijn van wicker of aluminium. Voor het tafelblad wordt vaak gebruik gemaakt van polywood, een kunststof die er uit ziet als hout maar niet kan rotten of barsten.

Kijk bij bovenstaande aanbiedingen voor alle mooie lounge dining sets tegen een lage prijs.


Zie ook:
Foto: Garden Impressions lounge dining set


Onderwerp:
De lounge dining set (of dining loungeset) is de eettafel variant van de loungeset. Het is een loungeset met een dusdanig hoge tafel dat deze als eettafel gebruikt kan worden. Kijk in het overzicht met alle lounge dining sets hierboven voor vele honderden van deze comfortabele relax tuintafel sets met alle informatie en lage prijzen.

Zoeken

-->