Aanbiedingen beste tuinwinkels

Loungeset aanbiedingen en tips

Aanbiedingen van mooie loungesets bij de beste winkels om een loungeset goedkoop te kopen. Ook hebben we tips voor het kiezen van je beste loungeset.

Decoways loungeset wicker

Decoways loungeset wicker

Hier vind je alle informatie voor het goedkoop kopen van de voor jou beste loungeset. We hebben de beste en goedkoopste winkels voor een loungeset, informatie over verschillende soorten loungesets en meer tips en informatie met betrekking tot deze comfortabele tuinsets.


Goede loungeset goedkoop kopen

Ben je op zoek naar een mooie goede loungeset tegen een aantrekkelijk lage prijs? Kijk bij onderstaande online winkels voor mooie aanbiedingen van loungesets. Een loungeset is er soms opmerkelijk goedkoop.Hamilton Bay loungeset

Hamilton Bay loungeset


Voor het kiezen en kopen van de voor jou beste loungeset hebben we hier onder nog een aantal tips.

Soorten loungesets

Een lounge set heb je in diverse vormen, zoals de lounge dining set, chaise longue relaxbank, de loungeset voor op een balkon e.d..

Chaise longue loungeset

Menig hoekbank voor in de huiskamer beschikt over een chaise longue, een ligbank die onderdeel van de bank uitmaakt. Deze chaise longue kom je ook bij sommige loungesets tegen. Zo kun je heerlijk liggen op je loungeset. Men spreekt dan van een chaise longue louncheset. Kijk hieronder voor alle mogelijkheden van deze chaise longue loungesets.


chaise longue loungeset Allibert


Allibert loungeset met chaise longue via een losse hocker

Lounge dining sets

Lounge sets heb je in twee soorten. Ten eerste heb je de standaard loungesets, bestaande uit een relaxte tuinbank en comfortabele tuinstoelen, maar je hebt ook lounge dining sets. 

De lounge dining set is de lounge versie van de tuintafel set. Het is een tuintafel met comfortabele stoelen die er niet alleen voor zorgen dat je heerlijk comfortabel buiten kan ontbijten, lunchen en dineren, maar die ook zeer goed geschikt zijn om aan te ontspannen, buiten aan te werken en meer. 

Een comfortabele eethoek, maar dan voor buiten.


Garden Impressions dining loungeset

Garden Impressions dining loungeset

Lounge balkonset

Heb je een balkon in plaats van een tuin of terras, dan zal het plaatsen van een grote loungeset niet mogelijk zijn of teveel van je kostbare ruimte innemen. Gelukkig zijn er ook kleinere loungesets, balkonsets, speciaal ontworpen voor als er weinig ruimte is voor een tuinset, zoals op een balkon.


Allibert loungeset balkon

Allibert loungeset balkon

Goedkope loungesets

Voor een loungeset hoef je heus niet altijd de hoofdprijs te betalen. Er zijn ook mooie goedkope loungesets te koop en ook duurdere loungesets zijn vaak in de opruiming of in een outlet verbazend goedkoop te koop. Kijk hieronder voor goede maar goedkope loungesets.

Als we bij bovenstaande loungeset aanbiedingen bij Bol.com bijvoorbeeld kijken naar loungeset voor 5 personen onder de 400 euro komen we daar loungesets tegen van o.a. MINA, ViaXL, Rattan, Keter, Decoways en incidenteel zelfs Allibert. Bij de 4 persoons loungesets is de keuze uit goedkope loungesets nog groter. 

Ook de andere bovengenoemde winkels hebben goedkope loungeset aanbiedingen.


Goedkope loungeset Keter

Goedkope loungeset Keter (4 persoons)

Het hele jaar buiten

Wat fijn is aan loungesets is dat je deze comfortabele tuinmeubelen het hele jaar buiten kunt laten staan. Ook in de winter. Dat is gezien het formaat van de gemiddelde loungeset ook geen overbodige luxe. Je parkeert ze niet even in de schuur. Het frame van de meeste loungesets is van aluminium. Daarover is een omhulsel aangebracht van vlechtwerk, texfiber of spunpoly.

Op een loungeset gebruik je wel kussens. Deze zijn soms wel en soms niet bij de prijs van de loungeset inbegrepen.

De woonkamer buiten

De vormgeving van loungesets voor buiten is dusdanig dat je ze met een gerust hart in de huiskamer zou kunnen zetten. De loungeset is samen met de buitenkeuken het meest sprekende voorbeeld van het buitenleven. We verplaatsen in de zomer onze woonkamer naar buiten, en zo'n heerlijke loungeset past daar uitstekend bij.

Veel samenstellingen

Hart van de loungeset is een tafel waarop vaak een glazen plaat of een kussen rust. In het tweede geval is er natuurlijk meer sprake van een hocker dan van een tafel. Daaromheen staan stoelen en banken. Vaak is er sprake van een bank met een stuk of twee stoelen, maar meerdere stoelen kan ook, en steeds vaker zien we loungesets met een hoekbank waarop wel zo'n zes of zeven personen plaats kunnen maken.

Hierboven vind je de aanbiedingen van loungesets voor buiten bij de diverse online winkels verzameld. Daar krijg je een goed beeld van mooie loungesets die online voor weinig geld worden aangeboden. Ook vind je daar informatie over de diverse soorten loungesets.


Garden Impressions loungeset

Garden Impressions loungeset metaal


Loungeset in het najaar of in de winter kopen

Zoals we al schreven zijn veel loungesets weerbestendig en winterbestendig. Je kan de lounge set meubels het hele jaar buiten laten staan. Dat betekent dat je een loungeset het hele jaar kunt kopen, ook in de herfst of winter. 

Dan kosten loungesets en andere tuinmeubels veel goedkoper. Kortingen van meer dan 30% zijn geen uitzondering. Op een loungeset van 1.400 euro scheelt dat al snel zo'n 500 euro, en op duurdere loungesets loopt de besparing nog verder op. Dat is geld waarvoor je nog veel meer leuks kunt kopen.Meer informatie en tips met betrekking tot loungesets vind je bij onderstaande artikelen.
Foto's: Alle hier afgebeelde loungesets vind je bij de bovenaan genoemde aanbiedingen bij Bol.comOnderwerp:
Op deze pagina vind je de beste winkels om goedkoop een goede loungeset te kopen. Ook kijken we hier naar verschillende soorten loungesets zoals de lounge dining set/ dining lounge set, de balkon loungeset en chaise longue loungeset.

Zoeken

-->