Aanbiedingen beste tuinwinkels

Kuipstoelen voor buiten in de tuin

Ook een plastic tuinstoel kan heel mooi zijn. Neem bijvoorbeeld de mooie kunststof kuipstoelen / kuipstoeltjes voor in de tuin die Hartman maakt.

Hartman kuipstoelen buiten tuin

Zijn kuipstoelen voor op het terras oubollig? Nee, echt niet! Tenminste niet als je kijkt naar de kuipstoeltjes uit de Hartman Sophie serie. Dit zijn prachtige hippe tuinstoelen die Hartman in vele versies levert. In vele kleuren, modellen en gemaakt van verschillende materialen.


Hier kijken we kort naar wat varianten van deze Hartman Sophie kuipstoelen. Een volledig overzicht van al deze kuipstoeltjes en alle prijzen zijn te vinden bij de onderstaande aanbiedingen.


Bij de Hartman Sophie aanbiedingen vind je ook de andere Hartman tuinmeubels uit deze serie zoals de bij de kuipstoelen bijpassende tuintafel, bistrotafel of een tuinset met de Hartman Sophie stoelen.

Stapelbare kuipstoel

Let op, niet alle Hartman kuipstoellen zijn stapelbaar. Dat geldt wel voor de kuipstoelen uit de Hartman Sophie Pro reeks. Stapelbaar is natuurlijk bijzonder handig bij tuinstoeltjes, vooral als je deze in de winter niet buiten wil laten staan. 

De stoelen uit de Sophie Pro serie zijn makkelijk te stapelen. Tip: combineer ze met een bijpassende inklapbare Sophie bistrotafel.

Hartman kuipstoelen buiten balkon

De Hartman Sophie Pro kuipstoelen zijn verkrijgbaar in zes kleuren. Ze zijn van de andere Hartman tuinstoeltjes uit de Sophie range te onderscheiden door de openingen aan weerskanten waardoor de poten van een andere stoel passen (zie foto).

Kuipstoel met armleuning

Ook heeft de stapelbare versie een bescheiden kuipje. Bij de armchair versies van deze kuipstoel is de kuip dieper waardoor er een armleuning ontstaat. Dit zorgt voor meer zitcomfort, vooral als je langere tijd zit, zoals bij het urenlang tafelen op een mooie zomeravond. 

De Hartman Sophie kuipstoelen met armleuning worden daarom ook vaak in combinatie met een bijpassende Hartman tuintafel gebruikt.

Hartman kuipstoel

De Hartman Sophie kuipstoelen met armleuning is er in drie versies, met teakhouten onderstel, met aluminium conisch onderstel en met een rechthoekig onderstel van aluminium. Ieder van deze versies is in vele kleuren te koop.

Kuipstoel met onderstel van teak

We noemde hem al. De Hartman Sophie kuipstoel met een onderstel van teakhout. Dit staat bijzonder mooi bij een houten tafel, vooral met de bijbehorende tafel van Hartman.

Design kuipstoel buiten tuin Hartman


Kijk in het bovenstaand overzicht voor alle Hartman Sophie kuipstoelen en de actuele prijzen. Je kunt daar ook zoeken naar bijbehorende tuinmeubelen.

Foto's: Hartman

Zoeken

-->