Aanbiedingen beste tuinwinkels

Ligbed aanbiedingen

Kies je beste ligbed voor buiten met de ligbed keuzehulp en koop dit beste ligbed goedkoop. We hebben de aanbiedingen van de beste winkels.

Royal Botania ligstoel / ligbed tuin

Royal Botania Ninix ligbed tuin


Een loungeset staat natuurlijk mooi in je tuin, maar om echt ontspannen in de tuin te liggen gaat er niets boven een echt ligbed in de tuin. Op het beste ligbed voor in de tuin is het heerlijk relaxen. Daarom hier tips voor het kiezen en kopen van je beste ligbed voor buiten.

Gelukkig zijn er tegenwoordig heel mooie ligbedden voor in de tuin te koop die uitstekend passen bij een loungeset andere tuinset. Of kies voor een comfortabel los ligbed. Er is heel veel keuze uit ligbedden in vele stijlen.

Aanbiedingen ligbedden beste winkels

Een goed beeld van al deze verschillende ligbedden voor in de tuin vind je bij onderstaande ligbed aanbiedingen. Deze winkels bieden een groot assortiment ligbedden goedkoop aan.


Hieronder vind je meer informatie over ligbedden voor in de tuin en tips om je beste ligbed voor in de tuin te vinden en goedkoop te kopen.

Ligbed 4 Seasons Outdoor

Ligbedden 4 Seasons Outdoor


Kies je beste ligbed

Deze ligbedden kun je voordelig vinden in het overzicht bivenstaande overzicht met aanbiedingen alle ligbedden bij Bol.com. Bijna 3.000 ligbedden in alle soorten en stijlen zijn daar tegen een aantrekkelijke prijs te vinden.

Om je een weg te vinden in deze enorme hoeveelheid ligbedden kun je deze op tal van manieren selecteren in het bovenstaande overzicht. 

Daarvoor is de lijst voorzien van een ligbed keuzehulp waarin je al je wensen kunt aanvinken. De maximale prijs van het ligbed bijvoorbeeld, maar ook op het materiaal waarvan het ligbed gemaakt is (bijvoorbeeld wicker, aluminium, heel veel soorten hout en kunststof). 

Er zijn namelijk ligbedden met een ombouw van wicker of ander vlechtwerk. Zo'n ligbed past geweldig goed bij een loungeset in dezelfde stijl. Ook RVS ligbedden en aluminium ligbedden voor in de tuin komen heel veel voor. Zo'n ligbed heeft een heel mooie, moderne en strakke uitstraling en kan ook goed tegen slechte weersomstandigheden. Maar ook riet, hout en kunststof zijn materialen die we veel bij ligbedden voor in de tuin tegenkomen.

Ook kun je de gewenste kleur van het ligbed in je selectie opnemen, evenals je voorkeursmerken, de maximale belasting, het formaat en de zithoogte.


Ligbed aluminium tuin Garden Impressions

Ligbed aluminium tuin Garden Impressions met verstelbare leuning


Ook kun je op gewenste opties selecteren zoals verrijdbare ligbedden, weerbestendige ligbedden en ligbedden met een verstelbare rugleuning. 

Deze verstelbare rugleuning geeft je de mogelijkheid om in diverse standen te liggen. Plat op de rug een tukje doen? Of wat meer overeind lekker lezen en de omgeving in de gaten houden. Voor de meeste mensen heeft het beste ligbed een verstelbare rugleuning.

Tweepersoons ligbedden

Samen buiten op het ligbed liggen? Je kunt ook het kenmerk tweepersoons ligbed in je selectie aanvinken.

Verschil ligbed en ligstoel

Een ligbed voor in de tuin is niet hetzelfde als een ligstoel voor in de tuin. Van een een ligstoel is sprake als je ook rechtop kun zitten, bijvoorbeeld aan een tafel. Bij een ligbed kan alleen de rugzijde verstelt worden, het liggedeelte blijf altijd plat en je benen blijven gestrekt.

Vele soorten ligbedden

Een ligbed kan van verschillende materialen gemaakt zijn. Ligbedden heb je in vele materialen zoals teak, aluminium en wicker (kunststof vlechtwerk). Het staat heel mooi in de tuin en op het terras als je kiest voor een ligbed in de stijl van de overige tuinmeubels. 

Zo staat bijvoorbeeld een wicker ligbed heel mooi bij een wicker loungeset in dezelfde kleur. Het ligbed vormt dan één geheel met de overige tuinmeubels, de ligbedden als het ware in de tuinset opgenomen.

Hier kijken we naar de ligbedden gemaakt van verschillende materialen.

Ligbed wicker

Je hebt verschillende soorten mooie ligbedden. Ten eerste heb je antraciet en wicker ligbedden die deel uit lijken te maken van een loungeset. Deze staan natuurlijk prachtig bij een bijpassende loungeset. 

Rosedale wicker ligbed tuin

Rosedale wicker ligbed tuin


Kies in het bovengenoemde overzicht bij het materiaal voor wicker. Je ziet dan alle wicker ligbedden. Onder andere van Tectake en Allibert.

Ligbed aluminium

Dan heb je de aluminium ligbedden. Dit zijn lichtgewicht bedden voor in de tuin. Een goed aluminium ligbed is kleurecht en makkelijk te reinigen. Wat ook belangrijk is, is dat het ligbed te verstellen is zodat je zelf de meest comfortabele houding kunt kiezen. 

Deze ligbedden zijn er ook met wieltjes zodat ze heel makkelijk te verplaatsen zijn. Over deze ligbed wielen later meer.


TecTake ligbed tuin wicker aluminium met wielen

TecTake ligbed tuin wicker aluminium met wielenSommige aluminium ligbedden beschikken over pootjes die inklapbaar zijn. Ondermeer Tectake, Crespo en Bo-Camp maken deze ligbedden die met hun weggeklapte poten makkelijker op te bergen zijn.

Andere goede merken die goede ligbedden van aluminium maken zijn Garden Impressions, Pazoon, Hartman, en Rijoka.

Kies bij de bovenstaande aanbiedingen van ligbedden voor aluminium en je ziet alle beste ligbedden van aluminium tegen een lage prijs.


Ligbed hout

Meer zeldzaam, maar wel mooi en stijlvol zijn de ligbedden van hout zoals het onderstaande houten ligbed van VidaXL. Selecteer hout als materiaal in het bovenstaande overzicht en je krijgt alle ligbedden van hout te zien.


Vidaxl ligbed hout

VidaXL ligbed hout

Ligbed kunststof

Ligbedden van kunststof / plastic waren jarenlang de norm, maar kunststof ligbedden kom je steeds minder vaak tegen. Gaat je voorkeur toch naar een ligbed van kunststof uit? Ook deze kun je selecteren in het bovenstaande overzicht met aanbiedingen van goede ligbedden.

Verstelbaar ligbed


Veel ligbedden voor in de tuin, maar lang niet alle, zijn verstelbaar. Dat is natuurlijk extra comfortabel, want zonnen doe je in een andere houding dan lezen of een gesprek voeren. Het is fijn als je het ligbed dan kunt stellen, bijvoorbeeld om je gezicht naar de zon te richten.

Ligbed met wieltjes

Sommige ligbedden zijn voorzien van wielen aan de achterkant. Dat staat niet alleen leuk, maar is ook erg praktisch. Deze ligbedden manoeuvreer je makkelijk in de juiste positie.

Om de ligbedden makkelijk verplaatsbaar te maken zijn sommige ligbedden voor in de tuin of terras namelijk voorzien van wielen. Zo hoef je niet met de poten over de grond te slepen als je ze verplaatst.

Voor het gewicht heb je de wielen niet nodig. Moderne ligbedden voor terras en tuin zijn bijzonder ligt en daardoor makkelijk te tillen.

Beste ligbed goedkoop kopen
Garden Impressions ligbed met wielen (aluminium)

Ligbed met armleuning

Ook belangrijk bij de keuze van een ligbed: Wil je armleuningen of niet? Hier is namelijk veel verschil in. Bij veel ligbedden missen de armleuningen, maar veel mensen vinden het comfortabel om met hun armen te leunen als ze liggen te zonnen of lezen.

Weerbestendig. Het hele jaar buiten.

Door het toepassen van materialen als aluminium en gespoten polypropyleen zijn de ligbedden weersbestendig. Je kunt ze zelfs in de winter gewoon buiten laten staan. In veel gevallen is dat geen overbodige luxe, want veel van de ligbedden voor in de tuin zijn behoorlijk groot. Ook zijn ze lang niet altijd opvouwbaar. Als je ze laat staan is dat laatste geen enkele probleem.

In het bovenstaande overzicht met aanbiedingen van ligbedden vind je al deze ligbedden tegen een lage prijs. Je kunt ze naar eigen wens selecteren en reviews en gebruikerservaringen lezen.

Zie ook

Foto bovenaan: Garden Impressions ligbed aluminium met wielen.


Samenvatting:
Wil je een ligbed voor de tuin kopen? Hier vind je alle goede ligbedden voor de tuin en kun je je beste ligbed goedkoop kopen. Het gaat om de beste ligbedden in alle soorten zoals een ligbed van wicker, hout, aluminium of kunststof. Van heel luxe ligbedden tot een goedkoop ligbed. Je hebt tal van selectie mogelijkheden om je beste ligbed tuin te kiezen.

Zoeken

-->