Aanbiedingen beste tuinwinkels

Lantaarnpaal in je tuin of op je terras

Aanbiedingen van lantaarnpalen voor in de tuin of op het terras. Een tuin lantaarnpaal staat mooi en sfeervol, bijvoorbeeld tussen de planten en struiken.

goedkoop lantaarnpaal tuin kopen

Wel eens gedacht aan een lantaarnpaal in de tuin, op je terras of langs je oprit? Er zijn heel mooie grote hoge lantaarns te koop. Met zo'n eigen lantaarnpaal kun je je tuin en planten heel mooi uitlichten.

Deze lantaarnpalen kun je ook heel goed tussen hogere planten en struiken zetten. Een lantaarnpaal voor in de tuin is vaak 2,5 a 3 meter hoog.

Je eigen lantaarnpaal

Lantaarnpalen voor in de tuin zijn in verschillende soorten te koop. Je hebt heel moderne lantaarns, maar ook houten lantaarnpalen en klassiek ogende gietijzeren lantaarnpalen. Je kunt dus altijd een lantaarnpaal kiezen de bij de stijl en sfeer van je tuin past.

Al deze verschillende lantaarnpalen voor in de tuin vind je in het overzicht met aanbiedingen meer dan 100 lantaarnpalen voor in de tuin.


KS Verlichting lantaarnpaal tuin

KS Verlichting lantaarnpaal tuin

Tuin lantaarnpaal met led-lamp

Een lantaarnpaal kost zoals alle verlichting stroom, en stroom kost geld. Om de kosten voor het laten branden van de lantaarnpaal binnen de perken te houden is het wel verstandig te kiezen voor een spaarlamp, of nog beter, voor led verlichting. 

Vooral led verlichting gebruikt nauwelijks stroom en merk je aan je stroomrekening (of eigenlijk juist niet).


KS tuinverllchting lantaarnpaal tuin

KS tuinverllchting lantaarnpaal tuin


Solar lantaarnpalen voor in de tuin

Nog goedkoper in stroom is een solar lantaarnpaal, oftewel een lantaarnpaal op zonne energie. Bij de bovenstaande lantaarnpaal aanbiedingen vind je dan ook een groot aantal solar lantaarnpalen. Deze lantaarnpalen voor in de tuin beschikken over een klein zonnepaneel dat overdag de lamp van de lantaarnpaal oplaadt. De kwaliteit van de accu's en zonnepanelen wordt steeds beter waardoor deze solar lantaarnpalen goed licht geven, al blijft het vooral sfeerlicht

Lantaarnpaal met app of afstandsbediening

Hoe modern een lantaarnpaal voor in de tuin kan zijn blijkt wel uit het feit dat je veel van deze tuin lantaarnpalen met afstandsbediening of zelfs een app op je smartphone kan bedienen. Zo zet je de verlichting vanuit huis uit en aan.


Fumagalli lantaarnpaal tuin

Fumagalli lantaarnpaal tuinEen smart lantaarnpaal met app gaat nog verder. Vaak kun je via de app op je telefoon de kleur aanpassen, het licht dimmen en een timer programmeren. Kijk bij bovenstaande aanbiedingen van lantaarnpalen voor in de tuin voor alle mogelijkheden van zo'n slimme lantaarnpaal.Onderwerp:
Een eigen lantaarnpaal is eigenzinnige tuinverlichting. Bijvoorbeeld een klassieke lantaarnpaal tussen de stuiken of op je terras. Hier vind je aanbiedingen van lantaarnpalen in alle stijlen en formaten.

Zoeken

-->