Aanbiedingen beste tuinwinkels

Philips Ecomoods Outdoor design tuinverlichting en buitenverlichting

Aanbiedingen van Philips Ecomoods tuinverlichting. Mooie design tuinlampen en andere design buitenverlichting.

Philips Ecomoods outdoor buiten lampen

Ecomoods is een uitgebreide serie verlichting van Philips met een stijlvol modern design.  Zoals de naam al aangeeft zijn deze lampen ook heel energiezuinig.

De serie Philips Ecomoods verlichting bevat ook heel veel lampen voor in de tuin of op het terras. Modern en vaak heel origineel van design.

Betaalbare design lampen voor tuin en terras

Met Philips Ecomoods worden design lampen voor tuin en terras heel betaalbaar. Qua aanschafprijs, maar ook qua gebruikskosten. Philips Ecomoods lampen zijn namelijk 80% goedkoper in het verbruik dan standaard-lampen. Dat merk je natuurlijk als je de tuinverlichting regelmatig 's avonds en misschien ook wel 's nachts laat branden.


Zie ook:Een gezellige sfeervol verlichte ambiance

In het overzicht hierboven tref je vele mooie Philips Ecomoods tuinlampen en terraslampen aan. Het sfeervolle witte licht van de Ecomoods Outdoor collectie oogt heel natuurlijk en zorgt voor een gezellige ambiance als je 's avonds laat nog met vrienden of familie op het terras of in de tuin zit. 

Deze tuinverlichting geeft voldoende licht om ook de kleine lettertjes in een boek te lezen, maar ze zorgen ook voor een sfeervolle nachtelijke tuin.

Philips Ecomoods design tuinverlichting


Alle soorten tuinlampen in een mooi design

Philips Ecomoods Outdoor tuinverlichting bestaat uit een brede collectie wandlampen, tuinlampen op sokkel, lantaarns en prachtige designlampen voor buiten. De sokkellamp in de vorm van een poortje (foto bovenaan dit artikel) is een echte aandachtstrekker, maar de Ecomoods Outdoor serie bevat ook meer neutrale tuinlampen.

Een aantal van deze Ecomoods buitenlampen beschikt over een bewegingssensor.

Kijk in het eerder genoemde overzicht voor alle modellen, mogelijkheden en specificaties van deze Philips design tuinverlichting.

Zie ook: Buitenverlichting tips


Onderwerp:
Onder de naam Philips Ecomoods verkoopt Philips heel mooie outdoor tuinverlichting, design buitenverlichting en design tuinlampen en terraslampen.

Zoeken

-->