Aanbiedingen beste tuinwinkels

Aanbiedingen vijverlampen en andere vijververlichting

Aanbiedingen van vijververlichting. Met vijverlampen voor boven water en onder water. 

Vijververlichting is mooi en sfeervol, maar in het verleden was het ook duur vanwege het hoge stroomverbruik. Maar die tijd is geweest!

Aanbiedingen vijververlichting led vijverlampen


Met de komst van LED vijververlichting zijn de kosten van het energieverbruik flink gedaald. Ondanks de hogere energieprijs. LED vijververlichting gebruikt nauwelijks stroom en is dus heel goedkoop in het gebruik. Zo kun je gerust de hele nacht je vijver van een mooi lichtspel voorzien.

Zuinige duurzame vijververlichting

Daarnaast gaat een LED vijverlamp heel lang mee en is erg veilig. Je kunt LED vijververlichting boven en onder water gebruiken.

Goedkoop vijververlichting kopen

Kijk hier voor een overzicht van de mooiste vijververlichting bij de onderstaande aanbiedingen.


Zie ook:


Sfeervolle verlichting voor de vijver

Vijververlichting geeft een hele mooie sfeer in de tuin als de schemer is ingevallen. Het is vooral genieten tijdens lange warme zomeravonden als de vijver mooi is uitgelicht.

Dat kan op verschillende manieren. Je hebt spotlights. Dat zijn schijnwerpers die vaak boven water worden geplaatst en gericht worden op hetgeen je wilt uitlichten. Veel spots kunnen echter ook onder water geplaatst worden. Deze tuinverlichting komt het meest voor.

Andere vijverlampen hebben de vorm van een steen, rots of kristal. Deze vallen overdag, als ze niet branden, minder op dan spots.

Vijververlichting onder water en boven water

LED verlichting voor de vijver kun je op verschillende manieren toepassen. Je hebt vijververlichting als afbakening van de vijverrand maar ook onderwaterverlichting. Ook is er vijververlichting om een beekloop of waterval uit te lichten. 

Natuurlijk zijn er ook combinaties mogelijk. Met vijververlichting kun je je creatief helemaal uitleven.

Drijvende lichtbol in de vijver

Een andere toepassing van LED vijververlichting is een drijvende lichtbol. Deze kun je zonder installatie op iedere plek in de vijver plaatsen. Je hoeft alleen de stroomtoevoer te regelen. De Velda Nymphea vijververlichting is vergelijkbaar, maar deze drijvende waterverlichting heeft de vorm van een waterlelie, wat een romantische sfeer geeft.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van de verschillende vormen van vijververlichting en wat dat kost. Kijk dan bij de bovengenoemde winkels voor voordelige vijververlichting.

Zie ook: 


Onderwerp:
Hierboven vind je aanbiedingen van de mooiste led vijverlampen en andere led vijververlichting tegen de laagste prijzen. Met led vijververlichting voor onder water en voor vijverlampen voor boven water.

Zoeken

-->