Aanbiedingen beste tuinwinkels

Wicker lounge sets en andere wicker tuinmeubels

Informatie over wicker tuinmeubelen. Met voordelen, nadelen en aanbiedingen van wicker tuinmeubels bij de beste winkels.

Tuinset wicker

Tegenwoordig zijn de meeste loungesets gemaakt van wicker. Wat is wicker en wat zijn de voordelen en de nadelen van wicker tuinmeubelen?

Wicker is een materiaal dat - bij het gebruik bij tuinsets, lounge sets en andere tuinmeubelen - vooral voordelen biedt. Wicker tuinsets zijn niet voor niets zo populair. 

Aanbiedingen wicker tuinmeubelen


Voor we naar de voordelen en nadelen van wicker tuinmeubelen kijken hebben we eerst een overzichtHier de voordelen van wicker tuinmeubelen.

Voordelen wicker tuinmeubelen

Dit zijn de voordelen van tuinmeubelen van wicker.
 • Wicker tuinmeubels zijn heel betaalbaar, kijk maar bij de aanbiedingen wicker tuinmeubels bij Bol com (hier boven). Daar vind je een aanbod van duizenden wicker tuinmeubelen. Een aanbod dat je op alle manieren kunt doorzoeken en selecteren. Het betreft vooral wicker tuinsets, wicker loungesets en wicker tuinstoelen, maar ook tuinbanken en tuintafels van wicker.
   
 • Wicker loungesets en andere wicker tuinsets kunnen het hele jaar door (dus ook in de winter) buiten blijven staan.

 • Wicker is UV bestendig en weerbestendig dus wicker tuinmeubels blijven lang mooi.
   
 • Wicker is een duurzaam materiaal en heeft geen onderhoud nodig. Hoogstens een keer het wicker schoonmaken met een sopje.

 • Wicker roest niet.
   
 • Wicker ziet er mooi en natuurlijk uit. Ze ademen de sfeer van rotan uit.
   
 • Wicker loungesets en andere wicker tuinmeubelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.
   
 • Wicker tuinmeubelen zijn erg licht en daardoor makkelijk te verplaatsen.

Nadelen wicker tuinmeubelen

 • Sommige mensen geven de voorkeur aan natuurlijke materialen zoals hout of riet.
   
 • Wicker is vlechtwerk, en vuil dat tussen de naden komt is lastig weg te krijgen.

Wat is wicker?

Maar wat is wicker nu eigenlijk? Wicker is een gevlochten kunststofvezel die kleurvast is. Wicker neemt geen vocht op, daarom heeft het zo weinig te lijden.

Wicker is veel beter bestand tegen weersinvloeden en slijtage dan natuurlijk vlechtwerk, en wicker ziet er niet minder mooi uit. In tegendeel, door bestendigheid tegen slijten zijn wicker tuinmeubelen na verloop van tijd veel mooier dan even oude tuinmeubels van natuurlijk vlechtwerk.

Zie ook: 

Samenvatting:
Hierboven informatie over wicker tuinmeubelen, de voordelen van wicker tuinmeubels en de nadelen van wicker tuinmeubelen. Wicker is een synthetisch vlechtwerk dat je vooral bij loungesets tegen komt.

Zoeken

-->