Aanbiedingen beste tuinwinkels

Schaduwdoek aanbiedingen. Zonnedoeken en harmonica schaduwdoeken

Een schaduwdoek (ook wel zonnedoek genoemd) is een eenvoudige variant op het zonnescherm. Een schaduwdoek is veel goedkoper en veel makkelijker te bevestigen dan een zonnescherm.

Nesling schaduwdoek / zonnedoek

Nesling schaduwdoek

Ten opzichte van een parasol heeft het schaduwdoek het voordeel dat het geen poot heeft die altijd in de weg zit. Een harmonica schaduwdoek kun je zelfs zoals een zonnescherm uitschuiven en inschuiven.

En een schaduwdoek kan de grootte en vorm hebben die jij wenst. Je hebt bijvoorbeeld rechthoekige schaduwdoeken en vierkante schaduwdoeken, maar een driehoekig schaduwdoek wordt vaak gebruikt.

Schaduwdoek aanbiedingen

Hieronder vind je aanbiedingen van schaduwdoeken in alle vormen. Je komt daar ook harmonica zonnedoeken met katrol tegen die een goedkoop zonnescherm alternatief vormen.

Wanneer kies je voor een schaduwdoek? En hoe vind je dan je beste schaduwdoek? Welke vorm schaduwdoek is in jouw geval de beste schaduwdoek vorm? Welke formaat zonnedoek is het best? Maar ook, hoe maak je het schaduwdoek het best schoon en kun je een zonnedoek het hele jaar buiten laten hangen?

Praxis heeft een uitgebreide schaduwdoek informatie pagina gemaakt die antwoord geeft op deze vragen en die je zodoende informeert over wat voor jou het beste schaduwdoek is.

Schaduwdoek harmonica

Harmonica schaduwdoeken zijn luxere zonnedoeken dan de eenvoudige schaduwdoeken die je met halen bevestigd. Een harmonica schaduwdoek worden vaak in een houten constructie gespannen. Ze zijn dus niet zo flexibel als een los schaduwdoek.

Nesling harmonica schaduwdoek

Nesling harmonica schaduwdoek


De harmonica schaduwdoeken kunnen via een katrol open en dicht geschoven worden. Deze vorm van een schaduwdoek komt dus dicht in de buurt van een gewoon zonnescherm.

Het grote voordeel van zo'n harmonica schaduwdoek / zonnedoek ten opzichte van een gewoon zonnescherm is de prijs. In vergelijk met een zonnescherm is een harmonica schaduwdoek verbazend goedkoop 

Vooral Nesling maakt erg goede harmonica schaduwdoeken. Vink bij de bovenstaande Bol.com aanbiedingen de harmonica schaduwdoeken aan voor meer dan 100 van deze harmonica zonnedoeken, zowel waterdoorlatende harmonica schaduwdoeken als waterdichte harmonicadoeken.

Ook de andere hier boven genoemde aanbieders verkopen harmonica doeken.

Schaduwdoek op maat

Er is vrijwel altijd wel een harmonica zonnedoek of ander schaduwdoek te vinden die aan jouw wensen van vorm en afmetingen voldoet. Maar een schaduwdoek op maat is ook mogelijk.

Hou er wel rekening mee dat als je een schaduwdoek op maar laat maken de prijs enorm stijgt. Het is veel goedkoper te kiezen voor een standaard maat schaduwdoek en, als je een groot terras wilt overkappen met een harmonica schaduwdoek, voor twee standaard schaduwdoeken.

Waterdichte schaduwdoeken

Als je ook bij regen buiten wilt kunnen zitten (zonder nat te worden) is een waterdicht schaduwdoek aan te bevelen. Lang niet alle schaduwdoeken houden regen tegen. Let hier dus op bij de aanschaf als je daar prijs op stelt.

Kies je voor een waterdicht schaduwdoek? Hou er bij het ophangen dan wel rekening mee dat het water van het doek af moet kunnen lopen. Met name bij een harmonicadoek is dat belangrijk.

Bij de schaduwdoek aanbiedingen hierboven vind je zowel waterdichte schaduwdoeken als waterdoorlatende schaduwdoeken.

Zie ook:
Onderwerp:
Koop een goed schaduwdoek goedkoop. Hier vind je aanbiedingen van schaduwdoeken (zonnedoeken). Zowel schaduwdoeken in zeil vorm als harmonica schaduwdoeken. Een harmonica schaduwdoek is een goedkoop alternatief voor een zonnescherm.

Zoeken

-->