Aanbiedingen beste tuinwinkels

Uittrekbaar zijscherm als windscherm en zonnescherm

Een windscherm beschermt je niet alleen tegen wind maar ook tegen vanaf de zijkant. Hier goede uittrekbare windschermen / zonneschermen / luifels.

Uittrekbaar windscherm / zonnescherm / luifel

Een zonnescherm hoeft zich niet altijd boven je te bevinden. Kijk ook eens naar een uittrekbare zijluifel. Zo'n uitrekbaar scherm aan de zijkant kan uitstekend dienst doen als zonnescherm en windscherm.


Schijnt de zon hinderlijk vanaf de zijkant? Of heb je last van de wind? Dan trek je de zijluifel uit en heb je beschutting. Ook kun zo'n uittrekbare zijluifel gebruiken om privacy te creƫren in je tuin of op je terras.

Ook voor op een balkon is zo'n uitrekbare luifel erg handigom je te beschermen tegen wind, zon en nieuwsgierige blikken.

Deze uittrekbare zijluifels zijn in vele maten en kleuren verkrijgbaar. Kijk hier voor een overzicht.

De meest verkochte maat voor deze uittrekbare luifels is 3 meter, bij een hoogte van 180 centimeter. Maar je hebt ook langere varianten van bijvoorbeeld wel 6 meter, en lagere varianten die slechts 1,60 meter hoog zijn. Bij de laatste maat zit je beschut, maar kunnen de meeste mensen er wel overheen kijken.

Uittrekbare luifel / zonnescherm / windschem


Deze uittrekbare tuinschermen worden vooral als windscherm gebruikt. De uitschuifbare schermen zijn ideaal voor een wat winderig terras, wat je toch niet van de tuin wil afsluiten. Zo'n scherm valt ingerold nauwelijks op, en als je beschutting nodig hebt trek je hem uit. Ook als uittrekbaar windscherm voor een dakterras zijn deze schermen zeer geschikt.

De schermen, producten van VidaXL, zijn gemaakt van sterk scheurbestendig polyester. Deze kwaliteit is belangrijk, want ze zullen immers meestal op de wind staan. Verder zijn ze UV-bestendig.

Kijk in het bovenstaand overzicht voor alle mogelijkheden, maten, kleuren en prijzen.

Zie ook:

Foto's: VidaXL

Onderwerp:
Een uitschuifbaar scherm is heel handig als windscherm, zonnescherm of privacyscherm in tuin, balkon of terras. Met een uitrekbaar zijscherm ben je beschermt tegen zon en wind vanaf de zijkant.

Zoeken

-->