Aanbiedingen beste tuinwinkels

Partytent en tuinpaviljoen aanbiedingen

Zoek je een partytent of een tuinpaviljoen kijk dan hier bij de goedkope aanbiedingen van de beste winkels.

aanbiedingen partytent goedkoop kopen


Met een partytent creĆ«er je op een makkelijke manier een schaduwrijk en droog zitje in je tuin. Maar (de naam zegt het al) je kunt een partytent ook gebruiken voor je tuinfeest of BBQ-feestje. 

Hier kijken we naar verschillende soorten partytenten en hebben we aanbiedingen van alle goede partytenten en tuinpaviljoens bij de beste winkels waar je een goede partytent of tuinpaviljoen goedkoop kunt kopen.

Alle partytenten en tuin paviljoens

In het overzicht met aanbiedingen alle partytenten vind je meer dan 1.000 partytenten en tuinpaviljoens. Niet alleen kun je de partytenten daar goedkoop kopen, je vindt er ook alle specificaties, mogelijkheden, reviews, ervaringen en foto's en natuurlijk de prijzen.

Aanbiedingen partytenten bij andere winkels

Ook bij onderstaande winkels vind je een groot aanbod aan partytenten en tuinpaviljoens die je goedkoop kunt kopen.


Verschil tuinpaviljoen en partytent

Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je zowel partytenten als tuinpaviljoens. Het verschil tussen een tuinpaviljoen en een partytent is niet altijd even scherp. Simpel gezegd plaats je een partytent voor een enkele dag, bijvoorbeeld een feest of een barbecue, en kun je een tuinpaviljoen voor langere tijd of zelfs continue laten staan.

Paviljoentent Poolport

Paviljoentent Poolport


Vaak bestaat een tuinpaviljoen uit een aluminium frame met een polyester doek. Hoewel dat doek waterafstotend en vuilafstotend blijft deze mooier als je hem in de winter binnenhaalt. Het frame kan je eventueel wel in de winter probleemloos buiten laten staan, maar afbreken en opbouwen kost weinig tijd en de meeste tuinpaviljoens zijn compact en makkelijk op te slaan.

Soms is een tuinpaviljoen voorzien van muskietennetten aan elk van de vier kanten. Dit is vooral ideaal als je het paviljoen 's avonds gebruikt. Je kan het paviljoen dan voor muggen afsluiten. Overdag misstaan de gedrapeerde muskietennetten ook absoluut niet. Integendeel, deze geven het tuinpaviljoen juist een sfeervol exotisch tintje.

Voorbeelden van verschillende partytent soorten

Terug naar de partytenten. We kijken hier naar vijf populaire en goede partytenten van verschillende soorten.

De eenvoudige (goedkope) partytent

Onderstaande partytent is van Maxx Garden. Dit is een echte basis partytent. Eenvoudig en goedkoop. Een partytent als deze koop je voor een paar tientjes. Zo'n tent is de beste partytent als je een goedkope partytent voor wat schaduw of beschutting tegen regen zoekt. Het is een goed alternatief voor de parasol.

Goedkope partytent

De sierlijke partytent

De onderstaande Lorcana partytent oogt heel anders dan de eenvoudige partytent van Maxx Garden. Qua functionaliteit verschilt hij niet, of het zou moeten zijn dan de panelen bij de poten ietsje meer beschutting geven. 

Maar deze partytent staat wel mooi in je tuin. De sierlijke vormgeving maakt deze partytent wel wat lastiger om op te zetten en ook de prijs is een stuk hoger. 

Kijk in het bovenstaande overzicht voor de laagste actuele prijs en alle informatie van deze sierlijke partytent.

Sierlijke partytent

De luxe partytent

In het overzicht vind je ook deze luxe partytent van Trend24. Deze tent beschikt over een antraciet dak dat goed waterdicht is. De hier onder getoonde partytent is 4 bij 3 meter groot en staat op 6 poten.

Luxe partytent


Via gordijnen kan de partytent geheel of gedeeltelijk worden afgesloten. Ramen zitten er echte niet in het doek.

Ook de partytent op de foto helemaal bovenaan dit artikel is van Trend24. Deze tent is 3 bij 3 meter en voorzien van 4 poten.

De gesloten partytent

Zoek je een partytent die je kan afsluiten? Kijk dan vooral eens naar deze antraciet partytent van Maxx Garden. Een mooie goedkope partytent. Voor de versie van 3 bij 4 meter betaal je een prijs ruim onder de 100 euro.

Gesloten partytent

De grote partytent

In het bovenstaand partytent aanbieding overzicht vind je meer dan 1.000 partytenten in alle maten, dat varieert van partytentjes van 2,40 bij 2,40 meter tot veel grotere partytenten. Je kunt kiezen uit tientallen maten en van jouw gewenste maat een overzicht met alle tenten opvragen.

Bovenstaande partytent van Profitent24 is 5 bij 10 meter groot. Dit is geen tent meer voor een gemiddelde Nederlandse tuin, maar een professioneel te gebruiken feesttent / paviljoentent.

Grote partytent / tuinpaviljoen

Deze tent is 100% waterdicht en UV-bestendig. Via zijwanden is de partytent geheel afsluitbaar. Bij de bovenstaande partytent aanbiedingen vind je nog veel meer van dit soort feesttent.

Dit zijn nog maar vijf van de ruim 1.000 beschikbare partytenten te vinden in het bovenstaand overzicht. Kijk daar voor alle mogelijkheden en prijzen en selecteer via de keuzemogelijkheden de voor jou beste partytent.

Zie ook:

Onderwerp:
Hier hebben we aanbiedingen van partytenten en tuinpaviljoens bij de beste winkels waar je een partytent of tuinpaviljoen goedkoop kunt kopen. We hebben voorbeelden van verschillende soorten partytenten en kijken naar het verschil tussen een partytent en paviljoentent.

Zoeken

-->