Aanbiedingen beste tuinwinkels

Kussenbox aanbiedingen. Opbergbox tuinkussens

Aanbiedingen van kussenboxen. In een goede kussenbox is een outdoor opbergbox waarin je je tuinkussens en andere spullen weerbestendig kunt opbergen.

Kussenbox / tuinkussenbox / opbergbox kussens tuin

Hou de tuinkussens van je tuinmeubelen schoon, droog en mooi door ze op te bergen in een goede kussenbox. Hier kijken we naar de mooiste en beste kussenboxen voor je tuinkussens. Natuurlijk kun je zo'n tuinkussenbox ook gebruiken om andere spullen droog in op te bergen.


Een goede tuinkussenbox is niet alleen functioneel, maar ziet er ook goed uit. Kies bijvoorbeeld voor een wicker kussenbox als deze in de buurt van je wicker tuinset staat. Maar ook kunststof kussenboxen kunnen er heel mooi uitzien.

Kijk in het overzicht met aanbiedingen van alle kussenboxen voor alle mogelijkheden, specificaties, maten en lage prijzen van al seze tuinkussen opbergboxen.

Kunststof kussenboxen

In het overzicht vind je veel kunststof kussenboxen. Zoals we al schreven kunnen kunststof kussenboxen er mooi uitzien. Bovendien zijn deze kunststof opbergboxen volledig waterdicht zodat je tuinkussens en andere spullen perfect droog liggen. 

Bovenaan deze pagina zie je een kunststof kussenbox van Keter. Ook de onderstaande kussen opbergbox is van Keter.

Keter opbergbox kussens kunststof

Keter opbergbox kussens outdoor (kunststof)

De kunststof kussenbox is voorzien van een houtmotief waardoor hij van hout lijkt. 

In het bovenstaande overzicht vind je meerdere van dit soort ogenschijnlijk houten kussenboxen. Het voordeel van deze kunststof varianten is dat ze niet alleen je tuinkussens perfect droog houden maar dat ze ook goedkoper zijn dan de tuinboxen van hout of andere materialen.

Wicker kussenboxen

Heb je een wicker loungeset? En komt de tuinkussen opbergbox daarbij in de buurt te staan? Dan staat een wicker kussenbox in dezelfde kleur erg mooi. Deze tuinkussen opbergbox vormt dan één geheel met de set, en als de kussenbox in de buurt van de zitplaatsen staat kun je de kussenbox ook als bijzettafel gebruiken.

Wicker kussenbox opbergbox tuinkussens

Wicker kussenbox opbergbox kussens tuin


Bovenstaande wicker kussenbox met aluminium frame is van het merk Horse. Het is een grote box (inhoud 955 liter), uitgevoerd met gasveren, maar in het overzicht staan naast deze tuinkussenbox ook kleinere en minder luxe (en goedkopere) kussenboxen.

Opbergbox en tuinbank

We noemden het al eerder, je kunt een tuinkussen opbergbox ook als bijzettafel gebruiken, maar soms kan het nog veelzijdiger, zoals bij de onderstaande kussenbox / tuinbank van Relaxwonen. Een echte opbergbank voor buiten.

De kussens van de tuinbank kunnen na gebruik in de tuinbank zelf.


Combi tuinbankje en opbergbox tuinkussen


Deze tuinbank / kussenbox is gemaakt van weersbestendig kunststof maar dusdanig stevig vormgegeven dat het gebruik van kunststof voor de functie als tuinbank niet uitmaakt. Het is een stevig bankje voor in de tuin waarin je meteen je tuinkussens of andere spullen kunt opbergen.

Meer opbergboxen tuinkussens

Uit de bovenstaande voorbeelden krijg je misschien het idee dat alle kussenboxen donker van kleur en rechthoekig van kleur zijn. Maar dat is absoluut niet het geval. In het bovenstaand overzicht kom je ook kussenboxen in lichte kleuren als grijs, zilver, groen en wit. 

Ook de vorm kan verschillen. Hieronder zie je bijvoorbeeld een compacte hoge tuinkussenbox van MaxxGarden die ook prima op een balkon past.


Opbergbox tuinkussens MaxxGarden

Opbergbox tuinkussens MaxxGarden


Dit zijn nog maar enkele voorbeelden uit het grote aanbod aan mooie en goed kussenboxen die je in het bovenstaand overzicht met aanbiedingen van tuinkussenboxen kunt vinden.

Waterdichte kussenbox

Maar wat voor opbergbox voor tuinkussens je ook kiest, het is erg belangrijk dat de kussenbox waterdicht is. Iedere goede tuinkussenbox is dan ook geheel waterdicht, zodat je tuinkussens over andere inhoud droogt blijft. 

Een tuinkussen opbergbox van kunststof is meestal goed waterdicht. Is de kussenbox van wicker? En wil je deze tuinkussenbox buiten laten staan? Let er dan op dat deze over een waterdichte (kunststof) binnenbak beschikt om je kostbare tuinkussens droog te houden. Het wicker zelf laat namelijk water door en houdt de kussens echt niet droog als de opbergbox nat wordt.

Grote kussenbox

Koop een tuinkussenbox nooit te klein. Om de tuinkussens droog te houden moet de opbergbox, met alle tuinkussens er in, goed dicht kunnen. 

Hou je ruimte in de outdoor opbergbox over? Dan kun je deze buiten het tuinseizoen altijd nog opvullen met andere tuinbenodigdheden die droog opgeborgen moeten worden gedurende de winter.

Opbergkast tuinkussens

Heb je heel veel tuinkussens? Of heb je nog meer tuinspullen waarvoor je opslagruimte zoekt dan kun je ook kiezen voor een tuinkast of (voor nog meer ruimte) een tuinberging of zelfs een tuinschuurtje.

Hierin kun je enorm veel spullen kwijt. Tuinkussens, maar ook tuingereedschap, speelgoed, zakken tuinaarde, de barbecue en veel meer. Ook ideaal in de winter om alles tegen weer en wind te beschermen.

Hieronder vind je de aanbiedingen van deze alternatieven voor de kussenbox.


Bij de bovenstaande aanbiedingen van tuinkussenboxen kun je de kussenboxen op alle manieren selecteren. Op maat en waterdichtheid, maar ook op kleur, materiaal, merk en veel meer. Zo vind je snel en makkelijk de voor jou beste kussenbox.

Zie ook: 

Foto bovenaan: Keter opbergbox tuinkussens

Onderwerp:
Een kussenbox / tuinkussenbox is een opbergbox voor je tuinkussens. Maar in deze opbergbox voor buiten kun je ook andere spullen bewaren. Maar let er wel op of de kussenbox waterdicht is als deze buiten niet overdekt staat. Hierboven vind je aanbiedingen van goede tuinkussenboxen en kun je goedkoop de opbergbox voor je tuinkussens kopen.


Zoeken

-->