Aanbiedingen beste tuinwinkels

Tuinberging of schuurtje. Tips en aanbiedingen

Heb je geen ruimte om al je tuinspullen, fietsen, gereedschap e.d. op te slaan? Geen probleem, een schuurtje of tuinberging biedt veel ruimte voor weinig geld.

Kunststof tuinhuis Keter

Schuurtje tuin Keter

We kijken hier naar tuinbergingen en schuurtjes die voor weinig geld te koop zijn. Vaak zijn deze tuinschuurtjes en bergingen gemaakt van kunststof of metaal wat onderhoudsvrij is.

Tuinschuurtjes aanbiedingen

Kijk hieronder voor interessante aanbiedingen van de winkels waar je een mooi schuurtje relatief goedkoop kunt kopen.


Groter of kleiner? Hieronder kijken we naar schuurtjes. Zoek je een tuinhuisje dat een slag groter is? Kijk dan bij de aanbiedingen tuinhuizen. Liever wat kleiner? Kijk dan bij de aanbiedingen tuinkasten.

Schuurtjes van kunststof

Veel schuurtjes zijn tegenwoordig van kunststof gemaakt. Dit materiaal is niet alleen goedkoop maar ook heel praktisch. Een kunststof schuurtje heeft als grote voordeel dat kunststof heel weerbestendig  en onderhoudsarm is en makkelijk is om schoon te maken. 

Om het uiterlijk hoef je het ook niet te laten want een kunststof tuinhuis ziet er vaak heel leuk uit, eventueel in een houtlook zodat het net een houten tuinhuisje is.

Deze kunststof bergingen zijn ook nog eens heel betaalbaar. 

Hieronder kijken we naar  enkele leuke kunststof schuurtjes en kunststof tuinhuisje die je bij de bovenstaande aanbiedingen aantreft.

Kunststof schuur Keter

Neem bijvoorbeeld onderstaand kunststof schuur van Keter. Een kunststof tuinhuis als deze biedt bijzonder veel ruimte als berging voor al je spullen, inclusief fietsen, tuinmeubels en andere grote buitenspullen.

Keter tuinhuisje / schuurtje kunststof

Keter tuinhuisje / schuurtje kunststof


Je kan in dit kunststof schuurtje / tuinhuisje je grasmaaier kwijt, de BBQ, fietsen, het speelgoed van de kinderen. In feite is het een complete kunststof schuur.

Doordat dit tuinhuisje van kunststof gemaakt is kan het prima tegen alle weersomstandigheden, het blijft mooi en door zijn neutrale uiterlijk misstaat dit kunststof schuurtje niet in de tuin.

Kijk voor alle kunststof tuinhuizen van Ketter bij de bovenstaande aanbiedingen van tuinschuurtjes.

Rockford kunststof schuurtje

Daar kom je ook de kunststof tuinhuisjes van Rockford tegen. Hieronder zie je zo'n kunststof tuinberging. Deze schuur beschikt over een dubbele openstaande deur zodat je fietsen makkelijk in het schuurtje naar binnen rijdt. 

Rockford schuurtje kunststof

Rockford schuurtje kunststofJe kan makkelijk rechtop in het kunststof tuinhuis staan, aan ventilatie is gedacht en via een raampje aan de zijkant komt er daglicht binnen.  Ook deze kunststof schuren kom je bij de aanbiedingen tegen,

Kunststof tuinhuisje houtlook

Een mooi voorbeeld van een kunststof tuinhuisje met een houtlook is het onderstaande Keter tuinhuis. 

Keter schuurtje kunststof houtlook

Kunststof tuinhuisje houtlook Keter


Door de houtkleur en het idee dat het tuinhuis uit latten is opgebouwd (wat niet zo is) geven het kunststof tuinhuisje een meer natuurlijk uitstraling dan een grijs tuinhuisje. Ook de groene tuinhuisjes van kunststof komen meer natuurlijk over.


Schuurtjes van metaal

Ook metalen tuinhuizen zijn heel betaalbaar, gaan erg lang mee en zijn heel snel en makkelijk op te bouwen. De wanden en het dak van een metalen tuinhuis zijn immers al klaar als je ze koopt. Je hoeft het tuinhuis alleen maar even in elkaar te zetten.

Biohort tuinhuisje metaal

Biohort schuur metaal

Metalen tuinhuizen kun je kopen in de meest uiteenlopende formaten. Je kunt kiezen voor een klein metalen tuinhuisje, formaat kast, om op een balkon te zetten, maar ook voor een veel groter metalen tuinhuis die je kunt gebruiken als fietsenstalling of als een huisje waarin je droog en comfortabel kunt klussen.

Kijk bij de aanbiedingen van schuurtjes en bergingen bovenaan voor alle schuren, tuinhuisjes en bergingen van metaal.

Ook een tuinhuis van metaal is een handige plek om je buitenspullen in op te bergen. Afhankelijk van de grootte van het schuurtje kun je er van alles in kwijt. Het buitenspeelgoed van de kinderen, kussens, fietsen, tuingereedschap, noem maar op. 

Je kunt een kant en klaar metalen schuur kopen, maar ook uit losse componenten je eigen tuinschuur samenstellen.

Biohort tuinschuurtje metaal

Biohort metalen tuinschuurtje

Schuurtje voor de camping

Al deze schuurtjes en bergingen worden niet alleen voor de tuin gekocht maar ook veel gebruikt op de camping. Op een camping heb je vaak veel buitenspullen, maar weinig opslagruimte is. Een schuurtje is dan een handige extra (bijzonder ruime) kast waarin je natuurlijk ook spullen voor binnen kunt opslaan.

Duurzame schuren

Metalen schuurtjes gaan erg lang mee en deze tuinbergingen zijn onderhoudsarm. Bovendien is een tuinschuur van metaal sterk en indien je gebruik maakt van de bovenstaande aanbiedingen vaak goedkoop. 

Het uiterlijk is geen belemmering om te kiezen voor een metalen schuurtje. Metalen tuinhuizen en schuurtjes zien er tegenwoordig namelijk vaak uit als een houten huisje, met natuurlijke kleuren.

Biohort metalen schuur / tuinhuis

Biohort metalen schuur / tuinhuis

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van schuurtjes voor meer informatie en de prijzen.


Schuurtjes van hout

Naast de schuurtjes en tuinbergingen van kunststof en metaal zijn er natuurlijk ook nog de houten schuurtjes. Een houten schuur is een stuk duurder, maar ondanks de meerprijs geven veel mensen de voorkeur aan echt hout in hun tuin, en een houten huisje of schuurtje ziet er natuurlijk ook mooier en sfeervoller uit en is zijn meerprijs dan ook echt wel waard.Tuinberging / tuinhuisje hout

Tuinberging / tuinhuisje hout


Hoewel er ook een ruime keuze is aan kleine schuurtjes van hout is een houten schuur vaak een stuk groter dan bovenstaande schuurtjes en voorzien van ramen aan de zijkant. Je kan dan spreken van kleine houten huisjes voor in de tuin.

Daarom hebben we de houten schuurtjes een aparte plek gegeven. Kijk bij de tips en aanbiedingen van tuinhuisjes voor meer informatie (en goedkope aanbiedingen). Je vindt daar ook de grootste (houten) tuinhuizen die blokhutten worden genoemd.

Geen ruimte voor een tuinhuisje?

Heb je geen ruimte voor zo'n tuinhuisje? Dan kun je ook kiezen voor een kunststof tuinkast. Een kast neemt minder ruimte in dan een schuurtje of tuinberging, maar bieden daarmee natuurlijk ook minder opslagruimte voor je buitenspullen.


Zie ook: 


Onderwerp:
Een schuurtje of tuinberging geeft je veel extra ruimte voor opslag van je tuinspullen, tuinmeubels, fietsen, buitenspeelgoed, tuingereedschap en andere spullen. Hier hebben we voorbeelden van goede schuurtjes van kunststof, metaal en hout. Bij de aanbiedingen bovenaan koop je al deze tuinbergingen en schuurtjes goedkoop.

Zoeken

-->