Aanbiedingen beste tuinwinkels

Goede tuinkussens goedkoop kopen

Aanbiedingen van goede tuinkussens bij de beste en goedkoopte tuinkussen winkels en tips voor bij het kiezen van je beste tuinkussens.

Mooie tuinkussens zijn sfeerbepalend voor het uiterlijk en de uitstraling van je tuinset, tuinbank of tuinstoelen. Met mooie tuinkussens bepaal je in grote mate hoe je tuinmeubels er uit zien. Maar goede tuinkussens zijn niet alleen mooi, ze kunnen ook goed tegen weer, wind en slijtage. Hier kijken we naar de mooiste en beste tuinkussens en de beste winkels om tuinkussens goedkoop online te kopen.

De beste winkels voor tuinkussens

We beginnen met de beste winkels. Onderstaande winkels hebben het grootste en beste assortiment tuinkussens en bieden deze goede tuinkussens tegen de laagste prijzen aan.

Kies je beste tuinkussen

Ben je nog op zoek naar de mooiste en beste tuinkussens voor je tuinmeubels? Gebruik dan de tuinkussen keuzehulp van Bol.com. Met een overzicht van vele duizenden tuinkussens waaruit je op alle manieren de voor jou beste tuinkussens kunt selecteren.

Dat selecteren kan onder andere op formaat, kleur, soort kussen, het materiaal van het tuinkussen, maar ook op het merk en de maximale verkoopprijs. Van ieder tuinkussen vind je alle informatie, foto's en vaak ook reviews en gebruikerservaringen. Zo kun je makkelijk het voor jou beste tuinkussen vinden.

Het betreft alle soorten tuinkussens, dus kussens voor een loungeset, voor een zit-pallet, voor een tuinstoel, een tuinbank, een ligstoel, een ligbed, een hangstoel, schommelstoel of ander tuinmeubilair.


Beste tuinkussens

Soorten tuinkussens

Bij de bovenstaande aanbiedingen en in de keuzehulp vind je alle soorten tuinkussen. Het meest bekend zijn de tuinkussens voor tuinstoelen en tuinkussens voor in de loungeset, maar je hebt bijvoorbeeld ook tuinkussens voor een tuinbank, tuinkussens voor een ligbed (deckchair) en zelfs tuinstoelen voor op pallets, in een schommelstoel of op een picknicktafel. Hierboven vind je ze allemaal!

De bekendste fabrikant van tuinkussens is Madison. Andere grote merken tuinkussens zijn Hartman, Kopu, In The Mood, Summerset en Variado.

Meer informatie en tips tuinkussens

Hieronder heb je nog wat handige tips voor bij het kiezen en goedkoop kopen van tuinkussens.

Loungekussens

Een goed tuinkussen staat gelijk aan loungen, maar met een loungekussen bedoelen we in dit geval een kussen voor in je loungeset. Met een nieuwe set loungekussens kun je je loungeset weer een heel nieuw fris uiterlijk geven. Er is veel keuze uit mooie tuinkussens voor in je loungeset. Kijk maar bij onderstaande loungeset kussens. 


Tegenwoordig zijn de wicker loungesets erg populair, en daarmee de tuinkussens voor deze loungesets. Deze kussens kunnen dik of dun zijn. Goedkope loungesets hebben uit kostenbesparing wel eens een te dun tuinkussen. 


Loungeset tuinkussen set Madison

Loungeset tuinkussen set MadisonDoor deze te vervangen door een nieuw dikker kussen verbetert het zitcomfort aanmerkelijk. Kussens voor loungesets zijn meestal in 1 kleur uitgevoerd. Door voor een andere kleur te kiezen kan de uitstraling van de loungeset enorm veranderen.

Tuinkussens tuinstoel

De meeste tuinkussens die los verkocht worden zijn voor de kunststof tuinstoelen die nog steeds veelvuldig gebruikt worden. Deze tuinstoelkussens heb je in alle kleuren en in heel veel prints. Vaak in uitbundige zomerse kleuren. 

Hiermee kun je vooral de wat saaie witte tuinstoelen enorm oppimpen. Let er ook bij dit soort tuinkussens op dat je ze niet te dun koopt.

Tuinstoel kussens

Tuinstoel kussens

Tuinkussens ligstoelen

Ook voor ligstoelen en ligbedden zijn er volop tuinkussens te koop. Het is belangrijk dat je voor een ligstoel een comfortabel kussen van hoge kwaliteit koopt die geschikt is voor de betreffende stoel. Door het knikken hebben tuinkussens voor ligstoelen immers veel te lijden. 

En ook voor deze tuinmeubelen geldt dat het comfort van het zitten en liggen voor een groot deel door het tuinkussen wordt bepaald.

Andere tuinkussens

En zo zijn er nog meer tuinkussens voor weer andere tuinmeubelen. Bijvoorbeeld een tuinkussen voor een hangstoel of een tuinkussen voor de zitting van een picknickbank. Populair zijn tegenwoordig ook de tuinkussens waarmee je van een stapeltje pallets een tuinmeubel maakt. 


2L palletkussens2

2L Home & Garden tuinkussens pallet

Qua design kun je kiezen uit talloze kleuren en vele motieven. En heel belangrijk is natuurlijk het formaat. Wil je kussens voor je loungeset? Dan heb je andere kussens nodig dan als je een kussen voor een ligbed koopt.

Let dus goed op de afmetingen van de tuinmeubelkussens en vergeet daarbij de dikte niet. Die is weliswaar niet belangrijk of het kussen past, maar de dikte bepaalt wel voor een groot deel het zitcomfort van een tuinmeubelkussen.

Ook het materiaal is natuurlijk belangrijk. Je hebt stoffen en katoenen kussens, maar ook kussens van materialen die weerbestendig zijn.

Opbergen tuinkussens

Als je je tuinkussens lang mooi wilt houden kun je deze het best na gebruik weer opbergen. Zo blijven ze schoon en droog en gaan ze lang mee. Heb je weinig ruimte in de schuur voor je tuinkussens dan kun je de tuinkussens ook in een tuinkussen opbergbox bewaren. Of bewaar de tuinkussens samen met andere tuinaccessoires en het tuingereedschap in een tuinhuisje of tuinberging.

Meer tips

Onderwerpen:
Hierboven vind je alle informatie over tuinkussens. We hebben de aanbiedingen van de beste winkels waar je online tuinkussens goedkoop kunt kopen, met een enorme keuze uit alle mooie en goede tuinkussens. Ook hebben we tips voor het kiezen van je beste tuinkussens voor je loungeset of andere tuinmeubels, over het opbergen van tuinkussens en over de verschillende tuinkussen soorten.

Zoeken

-->