Aanbiedingen beste tuinwinkels

Tuinmeubelhoezen: Aanbiedingen beschermhoezen tuinmeubels

Hou je tuinmeubels mooi in de winter met een goede tuinmeubelhoes. Voor alle tuinmeubelen zijn geschikte beschermhoezen te koop. Hier de aanbiedingen van beschermhoezen tuinmeubels.


Aerocover beschermhoezen voor tuinset, parasol en barbecue

Tuinmeubelhoezen verlengen de levensduur van je tuinmeubelen en ze zorgen ervoor dat je tuintafel, tuinstoelen, loungeset, tuinset, parasol en andere tuinmeubels mooi blijven.

Want ook al zijn je tuinmeubelen weerbestendig, met een beschermhoes blijft je loungeset, tuinset, parasol en andere tuinmeubels schoon en mooi.

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen tuinmeubelhoezen voor alle beschermhoezen voor je tuinmeubels. Tuinkussens en kleine tuinspullen kun je in de winter eventueel ook in een kussenbox bewaren.


Maar hieronder kijken we naar de beschermhoezen voor je tuinmeubels. Deze vind je allemaal bij de bovenstaande tuinmeubelhoes aanbiedingen. Bijna 2.000 tuinmeubelhoezen zijn daar te vinden.

Circa 2.000 goede beschermhoezen tuinmeubels

Je tuinkussens kunnen dus in een kussenbox, maar je loungeset of andere tuinset past daar niet in. Daarvoor heb je ander materieel nodig. Daarvoor zijn de tuinmeubelhoezen bedoeld. Hierboven vind je ze allemaal. Bijna 2.000 beschermhoezen en afdekhoezen voor alle soorten tuinmeubels, voor parasols, tuinbanken, tuintafels, tuinstoelen, barbecues en zelfs complete loungesets en tuinsets.


Sorara beschermhoes tuinmeubels
Sorara beschermhoes tuinmeubels


Loungeset hoes en tuinset hoes

Want er zijn ook beschermhoezen te koop waar een complete loungeset of lounge dining set onder past. Zowel de tuinstoelen als de tuintafel. Of een L-vormige beschermhoes voor een hoekbank. Grote beschermhoezen in de maat van je tuinset. Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je ze allemaal.

Handoo hoes lounge set
Handoo hoes lounge set


Beschermhoes in vele kleuren

Deze tuinmeubelhoezen zijn te koop in diverse kleuren. De meeste zijn in neutraal grijs maar ook andere kleuren komen voor. Zwart of groen, maar ook rood, wit, blauw, goudkleurig en crèmekleurig. En er zijn transparante tuinmeubelhoezen. Kijk bij de aanbiedingen voor de mogelijkheden.

Dena afdekhoes tuinset / tuintafel set
Dena roze afdekhoes tuinset / tuintafel set


De beste beschermhoezen

Als materiaal voor een afdekhoes voor je tuinmeubilair is polyester met afstand het meest gebruikt. Dit kunststof materiaal is sterk en geeft een goede bescherming. 

Goede merken voor tuinmeubelhoezen zijn Garden Impressions, Raffles, AeroCover, Sorara, Nature en EuroTrail, maar dit is maar een greep uit de vele fabrikanten van goede hoezen die in de winter je tuinmeubelen beschermen.

Een tuinmeubelhoes in de juiste maat beschermt het beste

De beste bescherming bieden tuinmeubelhoezen als ze goed aansluiten. Daarvoor kun je de hoezen op maat aanschaffen, maar dat is bijzonder duur.

Verreweg de meeste tuinmeubelen worden beschermt door universele hoezen. De meeste tuinmeubelen hebben namelijk standaardmaten. 

Je kunt dan kiezen voor een beschermhoes met dezelfde maat, of anders voor een tuinmeubelhoes die daar het dichtst bij in de buurt komt. Maar natuurlijk nooit te klein, want dan past hij niet!

De meeste tuinmeubelhoezen zijn rechthoekig, maar soms ook rond of vierkant. Ze zijn te koop in vele verschillende maten en meestal grijs of groen van kleur. Ze zijn er voor stoelen, tafels, banken en loungesets, maar ook voor tuinkussens, barbecues en parasols.

Dit zijn de standaard maten tuinmeubelhoezen

Voor de tuinmeubels zijn dit de meest gangbare maten:

  • 130x130cm
  • 160x150cm
  • 190x150cm
  • 200x190cm
  • 220x190cm
  • 240x190cm
  • 200cm rond

Maar ook tuinmeubel beschermhoezen in andere afmetingen kom je volop tegen bij bovenstaande tuinmeubelhoes aanbiedingen.

Een specifieke passende beschermhoes in een andere vorm dan rechthoekig, vierkant of rond is lastiger te vinden. Bijvoorbeeld een L vormige afdekhoes voor een hoekbank, maar ook dit soort tuinmeubelhoezen vind je in het tuinmeubelhoes aanbieding overzicht bovenaan. 


Beschermhoezen voor parasols

Ook de parasolhoes is een tuinmeubelhoes. De parasolhoes is zelfs de meest verkochte beschermhoes omdat met name de grote zweefparaols het hele jaar buiten blijven en op plekken staan waar ze veel last hebben van weersinvloeden. 

Een parasolhoes is vaak een universele beschermhoes die bij iedere parasol, binnen bepaalde maten, gebruikt kan worden. 

Voor de populaire free-arm parasol (zweefparasol) is er een aparte universele hoes te vinden. Deze parasol, waarbij de standaard aan de zijkant van de parasol staat in plaats van er onder, heeft namelijk een bredere beschermhoes nodig dan een gewone parasol met de steel in het midden.


Volcan beschermhoes parasol

Volcan beschermhoes parasol


De beste tuinmeubelhoes is waterdicht en OV-werend

Goede tuinmeubelhoezen zijn gemaakt van waterdicht kunststof dat ook OV-werend is. Kijk voor alle mogelijkheden, prijzen en specificaties bij het bovenaan genoemde overzicht met aanbiedingen van alle tuinmeubelhoezen en beschermhoezen voor alle soorten tuinmeubels.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor bijna 2.000 goede tuinmeubelhoezen voor alle soorten tuinmeubels.

Zie ook:

Onderwerp:
Help je tuinmeubels mooi de winter door met een goede tuinmeubelhoes. Er zijn goede tuinmeubelhoezen voor alle soorten tuinmeubelen zoals een tuinset hoes, een hoes voor loungeset, een parasol hoes, een tuintafel afdekhoes, een tuinstiel beschermhoes en veel meer. Bij de tuinmeubelhoezen aanbiedingen vind je al deze beschermhoezen voor je tuinmeubels goedkoop.

Zoeken

-->