Aanbiedingen beste tuinwinkels

Zweefparasol aanbiedingen

Aanbiedingen zweefparasols, de beste zweefparasol uit de test en meer tips voor het goedkoop online kopen van een goede zweefparasol.

Aanbiedingen beste zweefparasol kopen

Een nadeel van een standaard parasol is dat de parasolstok de beste plaats voor zich opeist. Deze zit namelijk altijd hinderlijk in het midden.

Een oplossing daarvoor is de zweefparasol. Zweefparasols hebben de parasolvoet en de stang helemaal aan één kant zitten. Zo heb je alle ruimte om lekker te zitten en heb je alle ruimte voor een tuintafel of loungeset.

Hier vind je goede voordelige zweefparasols

Kijk eens bij onderstaande winkels als je een goede zweefparasol zoekt:


Kies de beste zweefparasol

Tip: In het overzicht aanbiedingen bij Bol.com van alle zweefparasols vind je aanbiedingen van meer dan 900 van deze parasols in alle kleuren, maten en prijsklassen. Zowel zweefparasols met parasolvoet als zweefparasols zonder parasolvoet. 

Je kunt dit overzicht op alle manieren doorzoeken en de voor jou beste zweefparasol vinden. Selecteren kan onder andere op prijs, maat, materiaal, vorm, mogelijkheden (verstelbaar, kantelbaar, weerbestendig, inklapbaar, deelbaar), kleur, merk en diameter. 

Vink al je wensen aan en vind zo snel en makkelijk de voor jou beste zweefparasol tegen de laagste prijs.

Ook de andere bovengenoemde winkels hebben een groot zweefparasol assortiment dat je goed kunt doorzoeken.

Een zweefparasol zet je in iedere gewenste stand

Zweefparasols zijn 360 graden roteerbaar zodat je ze op iedere gewenste stand kunt zetten. Deze parasols zijn door te draaien in en uit te klappen zodat je het parasoldoek gewoon de hele zomer op de parasol kunt. 

Een parasolhoes is wel aan te raden voor het behoud van het doek. Voor de meest gangbare zweefparasols zijn er hoezen op maat te koop.

De zweefparasol voet

Als parasolvoet wordt bij zweefparasols meestal gebruik gemaakt van een kruis die je tussen een paar tegels kunt plaatsen. Dit is voldoende om de parasol tegen weer en wind te beschermen. 

Er zijn ook complete parasolvoeten te koop voor zweefparasols. Deze voeten hebben vaak de vorm van een tegel zodat je ze makkelijk in je terras kunt opnemen. Omdat een zweefparasol vaak een grote parasol is, die een stevige standaard nodig heeft, worden ingegraven tegels het meest gebruikt en moet een losse parasolvoet heel zwaar zijn om te voorkomen dat de zweefparasol omwaait.

Hoewel je misschien al een geschikte voet hebt, of zelf wilt kiezen wat voor voet je gebruikt, wordt bijna de helft van de zweefparasols met voet aangeboden. Het is dus een keuze of je een zweefparasol met voet of een zweefparasol zonder voet koopt.

Hoe plaats je een zweefparasol?

Voor de ideale plaatsing van een zweefparasol is een eenvoudig trucje. De stang van de zweefparasol moet tussen 12:00 en 13:00 uur naar de zon gericht staan. Op die manier kun je gedurende de hele dag een maximale hoeveelheid schaduw krijgen. 

Voor de optimale schaduw dien je hem dan wel af en toe te stellen door hem te kantelen, maar dat gaat bijzonder eenvoudig bij zweefparasols.

Vorm en formaat zweefparasol

De zweefparasol is het meest rond en anders meestal vierkant. Ovale, halfronde en rechthoekige zweefparasols zijn er ook maar deze zijn in de minderheid. 

Qua formaat is een zweefparasol meestal een grote parasol. De diagonale maat van een zweefparasol begint meestal bij 3 meter. Dit zijn zweefparasols die groot genoeg zijn om een hele loungeset of diningset in de schaduw te zetten. Dit is dan ook de belangrijkste reden dat mensen een zweefparasol kopen. 

Als we naar de kleur van een zweefparasol kijken, dan zijn de meest aangeboden en meest gekochte zweefparasols met afstand grijze zweefparasols. Deze zwarte zweefparasol volgt op gepaste afstand. 

Zoek je een wat vrolijkere kleur? Kijk dan bij de bovenstaande parasol aanbiedingen van Bol.com. Je kan daar een kleur selecteren om bijvoorbeeld de rode zweefparasols, groene zweefparasols of blauwe zweefparasols te zien. Ook een witte zweefparasol, bruine zweefparasol of ecru zweefparasol kun je zo vinden.

Goede zweefparasol merken

Veel zweefparasols worden merkloos aangeboden, maar er zijn ook merkparasols. Goede zweerparasol fabrikanten zijn Madison, 4 Seasons Outdoor, Hartman, Garden Impressions, Nesling en SenS-Line. Bij de bovenstaande zweefparasol aanbiedingen vind je al deze goede parasols.

Beste zweefparasol uit de test

Bij de Beste zweefparasol test vind je de zwevende parasols die de hoogste waardering hebben gekregen.

Kijk bij de eerder genoemde winkels op Beste Parasol Kopen voor alle informatie, mogelijkheden en prijzen.

Zie ook:


Onderwerpen:
Wil je de beste parasol goedkoop kopen? Hierboven vind je informatie over zweefparasols, zweefparasol tips, aanbiedingen zweefparasols en de beste zweefparasol uit de test. 

Zoeken

-->