Aanbiedingen beste tuinwinkels

Wandslangenbox, een tuinslanghaspel aan de muur

Informatie en aanbiedingen van de Hozelock Autoreel muurhaspel. Één van de beste wandslangboxen.

Hozelock Autoreel wandslangbox tuinslanghaspel

De meest populaire wandslangenbox van dit moment is de Hozelock Autoreel. Een heel mooie slanghaspel voor aan de muur waarin je je tuinslang onzichtbaar kunt oprollen.

Tuinslang netjes in een tuinslanghaspel aan de muur

Er bestaan Hozelock Autoreel wandslangenbox met tuinslangen in vele maten. Van 10 meter tot wel 40 meter. Zo kun je overal in de tuin komen zonder de slang te hoeven verplaatsen, om plantjes water te geven of om de auto te wassen, en na gebruik rolt de tuinslang weer automatisch op. Snel, eenvoudig en heel netjes om te zien.

Kijk bij de aanbiedingen van Hozelock voor interessante aanbiedingen van deze goede wandslangbox  / tuinslanghaspel en de vele andere Hozelock producten.

Of kijk bij de tuinhaspel aanbiedingen bij de beste winkels voor meer goede wandslangenboxen en andere tuinslanghaspels die daar goedkoopte koop zijn.


Hozelock Autoreel tuinslanghaspel wandslangbox


Hozelock voor tuinbewatering

Hozelock is al meer dan 50 jaar een specialist in systemen om je tuin water mee te geven. Ze maken naar wandslangboxen ook vijverproducten, sproeiers en andere producten voor tuinbewatering. De Hozelock Autoreel is momenteel hun populairste product. Je ziet deze tuinslanghaspel overal hangen.

Informatie Hozelock

Hozelock is een Engelse fabrikant van tuinbewatering, maar ook van bijvoorbeeld onkruidbestrijding en vijverartikelen. Het is een fabrikant met veel ervaring (anno 1959), maar ook een innovatieve fabrikant, want Hozelock heeft in de loop der jaren veel grote productinnovaties op het gebied van tuinen en vijvers op zijn naam gezet.

Zo was de Hozelock Auto Reel in 1999 de eerste oprolbare slanghaspel en ook de Easyclear plug and play vijverfilter / fonteinpomp / UV reiniger in één is een uitvinding van Hozelock (in 2004) evenals de elektrische onkruidbrander in 2014.

Kijk voor alle Hozelock producten tegen de laagste prijs bij de eerder genoemde aanbiedingen van Hozelock.

Zie ook: 


Samenvatting:
De Hozelock Autoreel is een zeer goede wandslangbox  / tuinslanghaspel. Deze slangenhaspel voor aan de muur is verkrijgbaar in versies met een tuinslang van 10 tot 40 meter.

Zoeken

-->