Aanbiedingen beste tuinwinkels

Beste tuinslanghaspel kopen

Met een tuinslanghaspel of ander opbergsysteem voor de tuinslang zoals een wandbox, muurkatrol, slanghaspel of slangenwagen kun je een tuinslang goed opbergen en makkelijk gebruiken.

Een tuinslang is van zichzelf lastig op te bergen. Een tuinslang verandert al snel in een berg spaghetti die lastig te ontwarren is en bovendien je tuinslang kan beschadigen.

Wandbox tuinslang Hozelock

Daarom kijken we hier naar handige haspels en ophangsystemen om de tuinslang netjes op te bergen.

Een losse tuinslang raakt altijd in de war. Daarom worden veel tuinslangen in combinatie met een tuinslanghaspel gekocht. Deze tuinslang haspels zijn er als muurbox (muurhaspel, slangenbox) die aan de muur gehangen wordt, en als slangenwagen waarbij je de haspel kunt meenemen naar de plek waar je hem nodig hebt.

Hier kijken we naar de beste winkels om een tuinslang haspel te kopen, naar de top 10 van slangenboxen en naar een tuinslang keuzehulp waarmee je de voor jou beste tuinslang, muurhaspel of slangenwagen kunt vinden. Kortom hier vind je alle informatie om de beste tuinslang haspel (muurhaspel of slangenwagen) te kopen.

Tuinslanghaspel aanbiedingen beste winkels

Hieronder vind je de beste winkels voor alle slanghaspels, zowel muurhaspels als losse tuinslanghaspels, als slangenwagens. Al deze winkels verkopen een groot aantal van deze haspels en geven daarop vaak hoge kortingen. Dit zijn de beste online adressen om een tuinslanghaspel te kopen.


Hozelock muurhaspel tuinslang

Hozelock muurhaspel tuinslang


Tuinslanghaspel Keuzehulp

Ben je op zoek naar een goede nieuwe tuinslang, muurhaspel, tuinslangwagen of andere tuinslanghaspel? Kijk dan vooral eens bij de bovenstaande aanbiedingen van Bol.com en Coolblue. Deze twee webshops laten hun aanbod aan slanghaspels namelijk vergezeld gaan van een handige keuzehulp.

Deze keuzenhulpen helpen je bij het vinden van de voor jou beste tuinslanghaspel en geeft alle informatie over muurhaspels, slangenwagens en andere tuinslang haspels zoals reviews, gebruikerservaringen en voordelen en nadelen. Via selectiemogelijkheden kun je snel en makkelijk de voor jou beste haspel vinden.


Gardena slangenwagen

Gardena slangenwagen

Beste tuinslanghouders uit de test

Wat zijn volgens de experts de beste tuinslanghaspels? Dat kun je zien bij de beste slanghaspels uit de tests. Daar vind je tests van muurhaspels. slangenwagens en andere slanghaspels en de beste tuinslanghaspels uit deze tests.


Hozelock slanghaspel

Hozelock slanghaspelSoorten tuinslanghaspels

Muurbox tuinslang

Hier kijken we naar verschillende soorten tuinslangenhaspels, zoals de wandslangbox, een muurbox voor de tuinslang. Dit is de meest populaire tuinslanghaspel omdat de slang onzichtbaar in de box is weggewerkt. Maar de wandbox hangt vast aan de muur waardoor je de tuinslanghaspel niet kunt verplaatsen. Je kunt alleen de tuinslang uit de wandslangbox trekken.

Bij deze muurhaspels is het dus belangrijk dat je met de slang de hele tuin kunt bereiken en bijvoorbeeld ook de plaats waar je de auto wilt wassen. Slangenhaspel muur tuinslang

Claber Rotoroll tuinslanghaspel muur

Luxe slanghaspels zijn de Rotoroll van Claber en de AutoReel van Hozelock. Bij deze muurhaspels is de tuinslang helemaal weggeborgen in de haspel. Deze luxe tuinslanghaspels zien er schitterend uit en gaan heel lang mee. 

Door hun automatische slow rewind oprolmechanisme werken ze bovendien heel plezierig. 

Ze zijn alleen niet te verplaatsen, maar aangezien je voor het sproeien afhankelijk bent van de kraan is dat niet zo'n probleem. Kies wel voor een muurhaspel met voldoende slanglengte om de hele tuin te kunnen besproeien.

Draagbare tuinslanghaspel

Daarom zijn er ook tuinslanghaspels di draagbaar zijn, zodat je ze overal mee naar toe kunt nemen. Maar natuurlijk blijf je wel altijd afhankelijk van een waterkraan ter plekke. Deze tuinslang haspels kom je ook tegen onder de naam slangenbox / tuinslangbox. 

Gardena tuinslangbox draagbaar

Gardena tuinslangbox draagbaar

Muurkatrol

De meest eenvoudige en goedkope oplossing om een tuinslang op te hangen is de kunststof muurkatrol. Dit is een kunststof wandhouder die je aan de buitenmuur bevestigd. Hier rol je de slang handmatig omheen. 

Zo'n katrol voor aan de muur kan tuinslangen tot wel 30 meter lang aan. Het is echter niet het meest handige systeem om een tuinslang op te hangen.

De muurkatrol hangt evenals de tuinslang wandbox vast aan de muur, maar de tuinslang rolt niet automatisch op en af en de tuinslang is zichtbaar op de katrol.

Slangenwagens

En dan zijn er tenslotte de slangenwagens. Slangenwagens zijn de meest mobiele ophangsystemen voor een tuinslang. Deze slangenwagens zijn bedoelt voor grote tuinen. Ze worden dan ook geleverd met een lange tuinslag, soms tot wel 60 meter. 

Je bevestigt de slang aan een waterkraan en loopt dan met de slangenwagen naar de plek die je wilt besproeien. Via een haspelsysteem is de tuinslang makkelijk in en uit te draaien.

Goedkope slangenwagens vind je ook bij de eerder genoemde aanbiedingen.

Slangenwagen Hozelock

Slangenwagen Hozelock

Een andere variant van de mobiele tuinslanghaspel is de slangenwagen / tuinslangwagen / slangwagen. Deze is vergelijkbaar met de draagbare tuinslang haspel, maar deze is verrijdbaar op wieltjes.

Tuinslanghaspel top 10

Kijk in de Tuinslanghaspel top 10 voor de meest populaire tuinslanghaspels van dit moment. Het betreft de meest gewilde tuinslanghaspels in alle soorten zoals muurhaspels en slangenwagens. Dit overzicht wordt continue bijgewerkt zodat je altijd een actueel overzicht van de populairste slanghaspels hebt.

Vooral de tuinslang haspels van Hozelock en Gardena zijn populair. Andere veel gebruikte merken tuinslanghapsels zijn Kärcher, Talen Tools, Kreator, Geka, Claber en Eagle Garden,.

Slanghouder tips en informatie

Kijk bij de onderstaande tuinslang tips op de tuinblog voor nog veel meer handige tips en informatie voor bij het selecteren, kiezen en kopen van de voor jou beste slangenbox, slangenwagen of andere slangenhouder.

Samenvatting:
Een tuinslang rol je netjes op en is makkelijk te gebruiken met een slangenhaspel of tuinslanghaspel. Je hebt verschillende soorten tuinslang haspels zoals een slangenwagen / haspelwagen, een slangenhouder, een muurhaspel / tuinslangbox of ander soort slanghaspel. Goede tuinslanghaspels, haspelwagens en muurhaspels worden onder andere gemaakt door Hozelock, Gardena, Karcher, Kreator en Talen Tools. Hierboven vind je de beste tuinslang haspels uit de test, de beste winkels om een tuinslang haspel goedkoop te kopen en andere tips om de voor jou beste tuinslanghaspel goedkoop te kopen.

Zoeken

-->