Aanbiedingen beste tuinwinkels

Vuurtafel aanbiedingen

Vuurtafels (tafelhaarden) voor op het terras gaan het helemaal worden deze zomer. Dat is niet vreemd, want vuurtafels zijn reuze gezellig op het terras.

vuurtafel aanbiedingen

Vuurtafels geven sfeer, warmte en je kunt er zelfs nog een beetje op barbecue├źn  Een vuurtafel is sfeervol, mooi, praktisch, kortom veelzijdig.

Happy Cocooning is een fabrikant die heel mooie vuurtafels met een betonlook maakt. Het zijn vuurtafels op gas waarbij je de hoogte (en daarmee ook de warmte) van de vlammen kunt regelen. Zodoende kun je deze vuurtafel gebruiken als het buiten koud is, maar ook op een warme zomeravond. Het is gewoon een kwestie van het vuur wat hoger of lager zetten.


Voor de Happy Cocooning vuurtafels zijn vele uitbreidingen beschikbaar zoals een glazen ombouw, houten zijtafeltjes en een bijpassende bijzettafel. Zo kun je je vuurtafel helemaal naar eigen smaak samenstellen.

Vuurtafel Happy Cocooning

Maar ook zonder accessoires ziet de Happy Cocooning vuurtafel er al heel mooi en sfeervol uit. Een sfeermaker voor lange gezellige avonden in de buitenlucht.

Bij de bovenstaande vuurtafel aanbiedingen zie je naast de vuurtafel aanbiedingen van Happy Cocooning nog veel meer mooie vuurtafels die je daar goedkoop kunt kopen.

Zie ook:

Zoeken

-->