Aanbiedingen beste tuinwinkels

Terrashaard / tuinhaard / buitenhaard (aanbiedingen)

Aanbiedingen van ruim 400 tuinhaarden. Kijk hier voor je beste tuinhaard, terrashaard of buitenhaard tegen de laagste prijs.

Tuinhaard Wanders Jens

Met een terrashaard / tuinhaard /buitenhaard breng je sfeer en warmte naar je tuin. Met een terras kun je ook op kille avonden lekker buiten zitten. met z'n allen bij de buitenhaard.

Terrashaarden heb je in tal van stijlen. We hebben hier een aantal heel verschillende tuinhaarden voor je. Maar hoe verschillend zo ook zijn, al deze buitenhaarden zorgen voor warmte en gezelligheid.

We kijken hier naar sfeerhaarden voor buiten, met echt voer. Zoek je een elektrische heater of gas heater? Kijk dan bij de beste terrasverwarming.

Goede terrashaarden buiten (met echt vuur)

De hieronder genoemde tuinhaarden kun je allemaal vinden bij de winkels in het overzicht met aanbiedingen alle terrashaarden. Je vindt daar ruim 400 verschillende tuinhaarden / terrashaarden / buitenhaarden met al hun specificaties, mogelijkheden en lage prijzen.

Hier de voorbeelden van enkele verschillende tuinhaarden uit deze lijst.

Outtrade Nevados terrashaard

De Nevados is een moderne tuinhaard die door zijn strakke vormgeving op ieder terras tot zijn recht komt. Maar natuurlijk komt deze buitenhaard in een tuin of op een terras dat eveneens modern en strak is vormgegeven het mooist uit.


Tuinhaard Outtrade

De hoogte van de  Outtrade Nevados buitenhaard bedraagt 1,25 centimeter. Deze tuinhaard is verkrijgbaar in het zwart en in roestbruin.

Outtrade Mexicaanse haard

Eveneens een Outtrade buitenhaard, maar totaal anders van vorm en sfeer is deze Mexicaanse terrashaard.

Buitenhaard Outtrade Mexicaanse haard

Deze tuinhaard zal een andere doelgroep aanspreken, namelijk de mensen die meer van romantiek en nostalgie houden. Een buitenhaard met een Latijns Amerikaanse sfeer

BonFeu terrasverwarmer

Met deze BonFeu terrashaard heb je meteen een barbecue op je terras staan. Deze op het oog traditionele tuinhaard beschikt namelijk over een draaiplateau waarop je vlees kunt grillen en roosteren. Een multifunctionele buitenhaard.

Buitenhaard Bonfeu

Barbecue├źn op deze terrashaard gaat nog plezieriger dan op een normale barbecue omdat je het draaiplateau buiten de tuinhaard kunt draaien als je er vlees op wilt leggen of juist vanaf wilt halen. Zo werk je niet direct boven de hitte zoals bij een normale barbecue.

Chicago terrashaard

Deze tuinhaard geeft rondom sfeer omdat je door het glas van alle kanten het vuur kunt zien. Bovendien ziet deze terrashaard er erg mooi uit, met een fraai design van gepoedercoat metaal.

Terrashaard Chicago

Doordat deze terrashaard op een poot staat is het vuur op ooghoogte als je zit. Een schoorsteen zorgt er voor dat bij deze buitenhaard de rook wordt afgevoerd zonder dat je er last van hebt.

Tower tuinhaard

Weer totaal anders van vorm en sfeer is de Tower Tuinhaard. Deze terrashaard doet meer aan een vuurkorf denken. Het is een elegante hoge "mand" met zeer fijn gaas dat je beschermt tegen vonken. Deze buitenhaard geeft omdat hij aan alle kanten open is veel warmte af.

Tower tuinhaard

De Tower tuinhaard wordt geleverd met een asplaat. Hij is 80 centimeter hoog en heeft een doorsnee van 30 centimeter.

Palazzetti terrashaard / BBQ beton

Vooral een tuinhaard is handig, want deze kun je vaak ook als barbecue gebruiken. Vaak is zo'n tuinhaard een mooi vormgegeven constructie van beton die je op een vaste plek op het terras plaatst. Palazzetti (zie foto hieronder)  is een groot merk op het gebied van deze tuinhaarden.


Weber mobiele tuinhaard

Veel minder groot is de mobiele open haard van Weber. Deze compacte tuinhaard / vuurschaal is gemaakt van staal en kan makkelijk opgetild en verplaatst worden.Het onderstel van deze terrashaard doet aan een barbecue denken, maar de bovenkant meer aan een vuurkorf. Mooi en functioneel!En dan heb je natuurlijk nog de bekende klassieke vuurkorven. Evenals de open haard van Weber zijn deze niet bedoelt als BBQ maar ze geven wel heel veel warmte en gezelligheid als je ze stookt op een terras of in de tuin.


Alle genoemde tuinhaarden / terrashaarden / buitenhaarden kun je, met prijs en meer informatie, vinden in het overzicht met aanbiedingen van tuinhaarden waarnaar hierboven wordt verwezen.

Zie ook:
De terrashaard (ook wel tuinhaard of buitenhaard genoemd) geeft niet alleen warmte maar ook sfeer op het terras. Het is een soorten open haard voor buiten. Je hebt design terrashaarden maar ook tuinhaarden die je als BBQ kunt gebruiken. Bovenaan vind je meer dan 400 sfeervolle tuinhaarden / terrashaarden en we hebben voorbeelden van verschillende van deze buitenhaarden.

Zoeken

-->