Aanbiedingen beste tuinwinkels

Beste tuinhuis of tuinhuisje kopen

Aanbiedingen van tuinhuisjes van hout en andere materialen en beschrijvingen van enkele van de beste houten tuinhuisjes.

Tuinhuisje tuinberging

Tuinhuisjes heb je van hout, metaal en kunststof. Hier vind je aanbiedingen van al deze huisjes voor in de tuin.

Tuinhuizen heb je in vele soorten. Van een tuinkast of klein tuinhuisje voor het opslaan van tuingereedschap en tuinmeubelen tot een groot tuinhuis met veranda of een compleet houten chalet voor in de tuin. 

Hieronder kijken we naar alle soorten tuinhuizen en aanbiedingen van de beste winkels om een tuinhuisje of tuinhuis goedkoop online te kopen.

Tuinhuisje aanbiedingen

Bij onderstaande winkels kun je alle soorten tuinhuizen goedkoop online kopen. Met veel keuze uit tuinhuizen tegen aantrekkelijke prijzen.


Let op! Bij bovenstaande aanbiedingen gaat het om huisjes voor in de tuin. Zoek je een tuinberging of schuurtje? Kijk dan bij de aanbiedingen schuurtjes.


Interflex tuinhuisje hout

Interflex tuinhuisje hout


Tips beste tuinhuis kopen

Wat voor tuinhuis zoek je? Een tuinhuisje of berging om je tuinspullen in op te bergen? Of een buitenkamer met veranda om bij mooi weer te relaxen? Of een kantoorruimte of gastenverblijf in de tuin? Hieronder de tips per verschillend soort tuinhuisje.

Tuinhuisjes van hout

De tuinhuisjes van hout zijn het meest bekend. Dit zijn houten schuurtjes die in diverse maten verkrijgbaar zijn. Van kleine schuurtjes van hout waar je je grasmaaier, tuinkussens en tuingereedschap in kunt opbergen, tot grotere tuinhuisjes waarin je ook je fietsen kunt stallen en je tuinmeubelen in de winter kunt opslaan. Kijk hieronder voor alle mogelijkheden.

Klein tuinhuisje hout VidaXL

VidaXL is een grote leverancier van houten tuinhuisjes, zowel groot als klein. Het onderstaande VidaXl tuinhuis is een klein tuinhuisje van hout. Klein, maar groot genoeg voor het opbergen van je tuingereedschap, grasmaaier, tuinstoelen e.d.

Tuinhuisje hout VidaXL

Klein tuinhuisje hout VidaXLHet houten schuurtje is gemaakt van geïmpregneerd hout en het houten dak is bedekt met waterbestendig teerpapier. Hierdoor is dit houten tuinhuisje duurzaam en bestand tegen houtrot. Het houten tuinschuurtje is voorzien van een deur met slot en een raampje voor daglicht.

Dit houten tuinhuisje is te vinden bij de bovenstaande aanbiedingen van tuinhuisjes bij Bol.com.


Middelgroot tuinhuis hout: Interflex

Meer ruimte nodig voor al je spullen? Er zijn ook grotere tuinhuizen. Bijvoorbeeld onderstaand houten tuinhuis van Interflex.

Tuinhuis hout Interflex
Tuinhuis hout Interflex


In dit tuinhuis van hout kun je bijvoorbeeld ook je fietsen en grote tuinmeubelen stallen. Interflex is een kwaliteitsmerk dat tuinhuisjes maakt van hout van hoge kwaliteit. Dit houten tuinhuis is bijvoorbeeld gemaakt van Noord-Europees vurenhout van de fijnspar. Dit hout heeft een fijne structuur en de groeiringen zijn smal. Dit hout is het beste vurenhout dat je kunt krijgen.

Kijk voor de Interflex tuinhuisjes en andere goede schuurtjes van hout bij de bovenstaande aanbiedingen van tuinhuisjes.

Groot tuinhuis hout: Interflex

Wil je meer dan alleen een houten schuurtje? Dan zijn er nog grotere (en luxere) tuinhuisjes. Deze houten tuinhuizen kun je als houten schuur voor opslag gebruiken, maar ook voor recreatie.

Interflex tuinhuis hout
Interflex tuinhuis / schuurtje / blokhutBovenstaand Interflex tuinhuis is bijvoorbeeld groot genoeg om in te overnachten. Of je kunt hem als kantoortje in de tuin zetten. De houten overkapping zorgt ervoor dat je voor dit houten tuinhuis ook droog kunt zitten.

Bij de aanbiedingen van houten blokhutten bovenaan kun je nog veel meer van dit soort houten huisjes vinden. Ook nog veel grotere en veel luxere tuinhuizen.

Kijk voor alle mogelijkheden, alle prijzen, alle maten en specificaties en heel veel foto's bij de bovenstaande aanbiedingen van de verschillende soorten tuinhuisjes.

Blokhut

De grootste houten tuinhuizen worden blokhutten genoemd. Zo'n blokhut kun je als schuur gebruiken, maar ook als tuinhuis om in te overnachten. Ook kun je er bijvoorbeeld een kantoortje in maken of de blokhut als B&B of trekkershut verhuren. Kijk hier onder voor zowel kleine eenvoudige blokhutten als grote luxe blokhutten.
Interflex blokhut. Een tiny house van nog geen 7.500 euroTuinhuisje van metaal en kunststof


Tuinhuisjes zijn lang niet altijd van hout. Deze schuurtjes voor in de tuin kunnen bijvoorbeeld ook van metaal zijn. Metaal is sterk en weerbestendig. 

Ook zijn er tuinhuisjes van kunststof. Regenbestendig, makkelijk schoon te maken en onderhoudsvrij.

Tuinhuisjes van metaal en tuinhuisjes van kunststof zijn normaal gesproken kleiner dan veel houten tuinhuisjes, het zijn meer schuurtjes dan huisjes.
Keter tuinhuisje kunststof

Meer informatie
Samenvatting:
Hierboven vind je alle mogelijkheden voor opslag van je tuingereedschap, tuinmeubelen, buitenspeelgoed en tuinbenodigdheden. Dat kan in een schuurtje of tuinhuisje van hout, kunststof of metaal, maar ook in een blokhut, berging of tuinkussenbox. Je vindt hier boven alle mogelijkheden, aanbiedingen en tips, plus de beste winkels om een tuinhuisje of tuinhuis goedkoop te kopen.

Zoeken

-->