Aanbiedingen beste tuinwinkels

Hangmat aanbiedingen beste winkels

De hangmat is al oud. Niemand weet hoe oud. Maar een hangmat is ook modern. Hangmatten zijn namelijk weer helemaal in.


De hangmat worden steeds vaker verkocht voor gebruik in de tuin. Je hebt hangmatten zonder stokken. Zo'n hangmat hang je tussen twee bomen. Of hangmatten met stokken of een frame. Zo'n hangmat kan zelfstandig staan en zijn daarom het meest populair.

Aanbiedingen hangmatten beste winkels

Wil je zien wat er allemaal aan hangmatten te koop is? Of wil je een goede hangmat goedkoop kopen? Kijk dan eens bij de hangmat aanbiedingen van onderstaande winkels.


Kies je beste hangmat

Bij de hier boven genoemde aanbiedingen alle hangmatten wat er allemaal aan hangmatten te koop is. In dit overzicht vind je meer dan 1000 hangmatten in alle soorten en maten! Ook bevestigingssystemen voor hangmatten en hangmat standaarden kom je bij deze hangmat aanbiedingen tegen.

Om de speld in de hooiberg te vinden (namelijk de voor jou beste hangmat) kun je de hangmatten op tal van manieren selecteren. Geef al je wensen en eisen op en je houdt alleen de hangmatten over die voor jou het meest geschikt zijn.

Hangmatten selecteren kan onder andere op model, prijs, kleur, merk en materiaal. Maar je kunt bijvoorbeeld ook opgeven dat je een hangmat in netvorm wilt hebben in plaats van een gesloten hangmat.Hangmat in frame

Over de hangmat

Hangmatten komen uit Amerika. Het was Columbus die de eerste hangmatten naar Europa bracht. Hier werden ze al snel populair. Vooral voor het gebruik op schepen en in gevangenissen. Plaatsen waar heel weinig ruimte was om te slapen.

Hoe lang daarvoor de hangmat al in Amerika gebruikt werd is onbekend. Heel lang waarschijnlijk, want de hangmat kwam zowel in Noord als Zuid Amerika voor. In Mexico gebruikte men in de tijd van Columbus al hangmatten die leken op een fijn visnet, en in Braziliƫ werden toen al geweven hangmatten van stof gebruikt.

De hangmat als relaxbank of bed

De hangmat is in Zuid Amerika nog steeds een dood normaal meubelstuk. Niet alleen om in te relaxen, maar ook om in de slapen. En niet alleen buiten in de tuin, maar ook in huis. Als een soort relaxbank. Hangmatten worden daar ook vaak meegenomen als iemand ergens gaat logeren.

Hangmat met frame

Een hangmat kan tussen twee bomen worden bevestigd. Maar ook in een speciaal frame worden aangebracht. In dat laatste geval kan je overal je hangmat opstellen.

Hangdoek

Een hangmat is een doek en geen mat. De naam is dan ook een verbastering van het Indiaanse hangmat.

De hangmat werd in Europa al snel populair. Vooral op schepen waar de hangmatten weinig ruimte innamen en bovendien de bemanning lieten slapen zonder dat deze veel last hadden van de bewegingen van het schip.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van meer dan 1.000 hangmatten bij de beste en goedkoopste winkels. Daar kun je jouw beste hangmat goedkoop kopen.

Zie ook:
Onderwerp:
Heerlijk relaxen in de tuin met een hangmat. Hier vind je informatie over hangmatten, tips om je beste hangmat te vinden en aanbiedingen van de beste winkels om een hangmat goedkoop te kopen.

Zoeken

-->