Aanbiedingen beste tuinwinkels

Beste grasschaar goedkoop kopen

Koop de beste grasschaar goedkoop. Informatie over grasscharen (handmatig en elektrisch), aanbiedingen grasscharen, en de beste grasschaar uit de test.

beste grasschaar elektrisch gardena

De randen van het gazon en plekjes van het gazon die je met een grasmaaier niet kunt bereiken kun je kort houden met een grasschaar. Hier hebben we tips en informatie over de beste grasscharen.


Handgereedschap of een elektrische grasschaar?

Grasscharen kun je in twee categorie├źn onderverdelen. De eenvoudige (en goedkope) grasscharen waarbij je met de hand knipt en elektrische grasscharen met een accu. 

Een elektrische grasschaar kan erg interessant zijn als je dit tuingereedschap regelmatig nodig hebt omdat deze heel makkelijk in het gebruik zijn en mooi gelijkmatig het gas snijden. Deze elektrische grasscharen doen meer aan een tondeuse denken dan aan een schaar.

Alle goede grasscharen

Alle goede grasscharen, zowel het handgereedschap als het elektrische gereedschap vind je in onderstaande overzichten met aanbiedingen van alle grasscharen.

 

Vooral bij de aanbiedingen van Bol.com vind je heel veel grasscharen. Het betreft grasscharen van onder andere Gardena, Wolf-Garten, Powerplus, Einhell, Bosch, Makita, Fiskars, Hendrik Jan, Silverline en vele andere goede fabrikanten van elektrisch gereedschap en goed handgereedschap voor de tuin.

grasschaar accu gardena

Grasschaar en buxusschaar

De meest eenvoudige grasscharen (mechanische grasscharen) zien er uit als een schaar en in geval van een elektrische grasschaar als een tondeuse. Er zijn echter ook mee geavanceerde grasscharen. 

Zo heb je grasscharen waarbij je het mes kunt vervangen waardoor je het gereedschap ook als buxusschaar kunt gebruiken, en er zijn scharen die je kunt voorzien van een steel met wieltjes (foto boven). 

Deze laatste grasscharen kun je daardoor ook gebruiken als je rechtop staat. Dat is ideaal voor mensen die last hebben met bukken of last van hun rug krijgen als ze lang zittend moeten knippen of snoeien.

In het bovenstaande overzicht met alle grasscharen kun je alle mogelijkheden per grasschaar zien.

elektrische grasscharen gardena

De prijs van een grasschaar

Een grasschaar is voordelig tuingereedschap. Voor een goede Gardena grasschaar (handmatig) betaal je zo'n 25 euro. De prijzen van de goedkoopste grasscharen beginnen al bij een euro of 10.

Elektrische grasscharen zijn wel wat duurder omdat de accu de kostprijs ophoog jaagt. De goedkoopste grasscharen met accu kosten een kleine 40 euro. De prijzen van Gardena elektrische grasscharen beginnen boven de 60 euro. In die prijscategorie vind je ook de populaire grasscharen met accu van Wolf-Garten en Black & Decker.

Beste grasschaar test

Kijk bij de onderstaande beste grasschaar test als je wilt weten welke grasscharen er als beste grasschaar is getest. Je vindt er de beste elektrische grasschaar en de beste grasschaar handmatig uit de test.Kijk in het bovenstaand overzicht met alle grasscharen voor alle actuele prijzen en aanbiedingen.

Zie ook: 

Foto's: Gardena

Onderwerp:
Informatie over de beste grasscharen, elektrisch en met de hand, waaronder de beste grasschaar uit de test en aanbiedingen grasscharen.

Zoeken

-->