Aanbiedingen beste tuinwinkels

Aanbiedingen slangenwagen (tuinslangwagen)

Ook zo zat van de tuinslang die slordig en in de knoop op het terras ligt? Voor weinig geld heb je een slangenwagen (tuinslangwagen) waarbij je de slang altijd netjes houdt.

Aanbiedingen slangenwagen

Gardena tuinslangwagen

De slangenwagen is ideaal als je een tuinslang regelmatig op een andere kraan wilt aansluiten.In tegenstelling tot een tuinslangbox is een slangenwagen mobiel en je kan hem overal gebruiken waar een waterkraan beschikbaar is.

Aanbiedingen slangenwagens beste winkels

Je brengt met een slangenwagen de tuinslang naar alle hoeken van de tuin zonder dat je de slang ook maar hoeft af te rollen. De slang raakt niet in de klit en knikken doet hij ook niet. Ideaal!


Tuinslangwagen met of zonder tuinslang

Een tuinslangwagen kun je met of zonder tuinslang kopen. Hou er wel rekening mee dat er ook bij de tuinslangwagens die je zonder tuinslang koopt een maximale lengte van de tuinslang koopt. 

De meeste merken bieden de slangenwagens in verschillende versies aan, voor verschillende tuinslanglengtes. Zo is er de Gardena Classic 50 voor een tuinslang van maximaal 50 meter, en de Gardena Classic 60 voor een tuinslang van maximaal 60 meter. 

Hoe langer de tuinslang kan zijn, hoe groter de haspel, en dus ook hoe duurder de tuinslangwagen.


Slangenwagen aanbiedingen

Gardena slangenwagen

Veel mensen kiezen echter meteen voor een slangenwagen inclusief tuinslang. De lengte van de tuinslang varieert daarbij van 20 tot 50 meter. Wil je een langere tuinslang op je slangenwagen? Kies dan voor een tuinslangwagen zonder slang die geschikt is voor een lange tuinslang en koop de tuinslang er los bij. Er zijn haspelwagens die geschikt zijn voor tuinslangen van wel 90 of 100 meter lang.

Beste slangenwagen test

Goede slangenwagens worden onder andere gemaakt door Gardena, Hozelock, Wolf-Garten, K√§rcher, Central Park, Ferm, Talen Tools en Eurom. 

Wat van al deze slangenwagens beste slangenwagen is kun je vinden in de onderstaande tuinslangwagen test.


Alle goede slangenwagens vind je bij de bovenstaande slangenwagen aanbiedingen.


Zie ook:

Onderwerp:
Hier vind je aanbiedingen van slangenwagens (tuinslangwagens) bij de beste winkels waar je een goede slangenwagen goedkoop kunt kopen. Ook hebben we de beste slangenwagen test.

Zoeken

-->