Aanbiedingen beste tuinwinkels

Blokhut in de tuin (van schuurtje tot tiny house)

Aanbiedingen van blokhutten. Van een houten tuinhuisje tot een een tiny house of klein chalet voor in de tuin.
 
Blokhut tuin

Een blokhut is de tuin is op meer dan één manier heel interessant. Een blokhut is namelijk niet alleen heel handig om je spullen in op te bergen, maar een mooie blokhut staat ook nog eens fantastisch in je tuin. Van alle tuinhuisjes is de blokhut zonder meer de mooiste. En met een beetje grote blokhut kun je veel meer dan alleen je spullen opslaan.

Een blokhut zoals hier boven afgebeeld kun je zelfs als gastenverblijf of kantoor gebruiken. Er zijn zelfs grotere blokhutten die als tiny house gebruikt kunnen worden. Een heel goedkoop huisje.


Suswood houten chalet tuinhuis

Suswood houten chalet / blokhut


Van opbergschuurtjes tot kleine houten huisjes

Blokhutten voor in de tuin heb je in alle soorten en maten en in alle prijsklassen. De kleine blokhutten kun je zien als je een opbergkast om je tuingereedschap in op te bergen, maar er zijn ook houten tuinhuisjes bij waarin je gerust een kind zou kunnen laten wonen. En er is heel veel daar tussen in.

Kijk bij de aanbiedingen leuke blokhutten voor mooie blokhutten tegen een lage prijs.

In het bovenstaande overzicht met aanbiedingen vind je circa 100 blokhutten in alle soorten en maten. Van een chalet tot een kapschuur (een open schuur), van een fors uitgevallen houten tuinkast tot een tuinhuis van hout met veranda.

Kijk daar voor alle mogelijkheden en alle prijzen.

Of kijk bij de tuinhuis aanbiedingen voor nog veel meer houten tuinhuizen bij de beste aanbieders van blokhutten en tuinhuisjes.


Intergard blokhut hoekvormig

Intergard blokhut hoekvormig


De beste blokhutten

Een zeer grote fabrikant van houten blokhutten voor in de tuin is De Blokhutproducent. Deze specialist maakt alle soorten houten blokhutten voor de tuin, van eenvoudige houten schuurtjes tot luxe tuinhuizen met overkapping en houten vakantiehuisjes en chalets.

Houten tuinhuis De Blokhutproducent

Houten tuinhuis van De Blokhutproducent


Andere merken die blokhutten voor in de tuin leveren zijn onder andere Intergard, VKT, Hillhout, Suswood en Interflex.

Interflex blokhut. Een tiny house van nog geen 7.500 euro

Interflex blokhut. Een tiny house van nog geen 7.500 euroKortom er is veel keuze uit merken, formaten, prijzen en vormen als je een mooie houten blokhut voor in de tuin zoekt. Kijk in bovenstaand overzichten met aanbiedingen voor alle mogelijkheden en prijzen.Samenvatting:
Blokhutten voor in de tuin heb je in vele soorten en formaten. Van een eenvoudig houten schuurtje tot een houten chalet dat als vakantiewoning of tiny house kan worden gebruikt, en heel veel daar tussen. Hierboven vind je aanbiedingen van blokhutten en voorbeelden van enkele mooie blokhutten in verschillende vormen. Een goede blokhut hoeft niet veel geld te kosten.

Zoeken

-->