Aanbiedingen beste tuinwinkels

Vogelbadje

Met een vogelbadje in de tuin doe je niet alleen de vogels een plezier, het is ook een goede manier om vogels naar je tuin te lokken.


Vogels in de tuin is altijd leuk. Het leeft leven en vogels zijn leuk om naar te kijken. Met een vogelbadje lok je vogels, bovendien is een vogelbadje heel fijn voor de vogels in droge tijden.

Vogels komen graag badderen en drinken als er een vogelbadje in de tuin staat. Er zijn veel leuke vogelbadjes verkrijgbaar in diverse vormen. Vogelbadjes op een hoge of lage standaard die je tussen de struiken of in je gazon kunt plaatsen, maar ook vogelbakjes die je aan een haak kunt ophangen of vogelbadjes die je aan de muur bevestigd. Bijvoorbeeld vlak naast het raam zodat je van binnen uit goed uitzicht op de vogels hebt.

Ook qua materialen is er een grote diversiteit aan vogelbadjes. Je hebt vogelbadjes van keramiek of gietijzer, maar ook van beton, metaal of kunststof.

Een goed overzicht van leuke vogelbadjes is te vinden op de Huisdierenblog. Je vindt daar ook de prijzen, specificaties en foto's van vele tientallen vogelbadjes die tegen een lage prijs te koop zijn.

Zie ook:

Zoeken

-->