Aanbiedingen beste tuinwinkels

Tuintafel aanbiedingen

Een kleine tuintafel of een lounge dining set om met het hele gezin buiten te eten? Hier aanbiedingen van alle soorten tuintafels. 

Tuintafel aanbiedingen


Wij kijken naar aanbiedingen van tuintafels bij de beste en goedkoopste winkels, en geven tips voor bij het kiezen van je beste tuintafel.

Aanbiedingen tuintafels

Zoek je een goede mooie tuintafel met een aantrekkelijke prijs? Onderstaande aanbevolen winkels hebben een groot aanbod aan goede tuintafels die vaak goedkoop worden aangeboden.

Tuintafel set, eettafel met stoelen

Je kan een tuintafel los kopen, maar veel tuintafels worden als tuintafel set verkocht. Je koopt de tuintafel dan met bijpassende stoelen. Dat kan een tuintafeltje (bijvoorbeeld een bistro tafel) met twee bijpassende stoelen zijn, maar meestal gaat het bij een tuintafel set om een grote tuintafel (een eettafel) met vier of meer stoelen.

Zo'n grote tuintafel met stoelen wordt dining set genoemd, een eettafel set voor buiten. In tegenstelling tot een eetafel set is de dining set voor buiten weerbestendig, Zo'n grote buitentafel blijft immers meestal het hele jaar buiten staan en moet daarom goede regen en winterse omstandigheden kunnen.

Een tuintafel set die sterk in opkomst is, is de lounge dining set (ook wel dining lounge set genoemd). De naam zegt het al, dit is een mix van een loungeset en een eettafel set voor buiten. Een tuintafel set met comfortabele stoelen waarin je ook heerlijk kunt relaxen. Soms beschikt zo'n tuinset over een hoge tuintafel, soms ook over een lage tuintafel.


Tuintafel van natuursteen


Tuintafels heb je van teak, steigerhout, hardhout, kunststof en van andere materialen. Maar heel speciaal zijn de tuintafels van natuursteen. Vaak zijn deze natuurstenen tuintafels van graniet gemaakt.

Een natuurstenen tuintafel is luxe, mooi en heeft een geweldige uitstraling. Maar bovendien is een tuintafel van natuursteen onverwoestbaar. Zo´n duurzame natuurstenen tafel is bestand tegen vorst en andere weersinvloeden en onderhoudsvrij.


Granieten tuintafels zijn bijzonder hard en daardoor nauwelijks gevoelig voor beschadigingen. 


Tuintafel natuursteen / graniet Kees Smit Tuinmeubelen

Tuintafel graniet Kees Smit (zie aanbiedingen)

Wat is natuursteen?

Natuursteen wordt in mijnen gewonnen en wordt zoveel mogelijk in tact gelaten. Er worden platen van gezaagd die als tafelblad dienen. Natuursteen is zoals de naam al aangeeft een echt natuurproduct. Voorbeelden van natuursteen zijn leisteen, marmer en graniet.

Granieten tuintafels

Veel tuintafels van natuursteen zijn gemaakt van graniet. Graniet is een gestold gesteente dat voor ongeveer de helft uit het mineraal kwarts bestaat. Kwarts is meestal grijs van kleur, maar andere in graniet aanwezige mineralen zorgen voor een legio aan andere kleuren in het materiaal.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle tuintafels. Van een eenvoudig tuintafels tot luxe tuintafel sets.

Zie ook:
Onderwerp:
Hier vind je de tuintafel aanbiedingen van enkele van de beste tuinmeubel winkels waar je een goede tuintafel goedkoop kunt kopen. Je vindt er alle soorten tuintafels goedkoop. Van een klein bistro tuintafeltje tot een luxe eettafel voor buiten in de tuin of terras.

Zoeken

-->