Aanbiedingen beste tuinwinkels

Houten tuinmeubels van teak hout

Houten tuinmeubels van teak zien er heel mooi uit en zijn vaak goed van kwaliteit. Hier aanbiedingen van tuinmeubels van teak bij de beste en goedkoopste winkels.

Tuinbank teak

Teak is een tropische houtsoort die bijzonder goed tegen vocht en andere zware omstandigheden kan. Daarom is teakhout zeer geschikt om er tuinmeubels van te maken.

Tuinbanken, tuinstoelen, tuintafels, vlonders en complete tuinsets worden van teak gemaakt. Deze kunnen niet alleen goed tegen weer, wind en vocht, maar zien er ook heel mooi en sfeervol uit.

Tuinmeubels teak goedkoop kopen

Kijk maar eens bij de onderstaande aanbiedingen van tuinmeubelen van teak. Je kunt daar zien wat er allemaal aan tuinmeubels van teak te koop is, en wat deze teak tuinmeubels kosten.


Het gaat daarbij om tuinmeubels als tuinstoelen, tuintafels. tuinbanken en complete tuinsets van teak. Duizenden van deze meubels in totaal, aanbiedingen van verschillende aanbieders. Specialisten in dit soort houten tuinmeubels in veel gevallen. Met een prachtig aanbod tegen lage prijzen.


Tuinset teak

Tuinset teak

Tuinmeubels van teak

Teak is een mooi materiaal en bovendien bijzonder sterk en duurzaam. Het is een hardhout dat op plantages verbouwd wordt. 

Vrijwel al het teak dat we in Nederland gebruiken komt uit IndonesiĆ«. Het is teakhout van hoge kwaliteit dat zeer geschikt is voor buitengebruik. 

De houtsoort teak bevat van zichzelf olie waardoor teak wat vettig aanvoelt. Hierdoor kan teak goed tegen vocht, ook als het onbehandeld is, en is het goed bestand tegen vlekken. En als teak toch een lelijk plek krijgt kun je het hout gewoon zachtjes een beetje schuren.

Tuinmeubels van teak kom je in vele stijlen tegen. Het materiaal leent zich namelijk heel goed voor zowel moderne als landelijke meubels. Kijk bij bovengenoemde winkels voor voorbeelden en prijzen.


Tuinset teak

Je vindt daar onder andere houten tuinstoelen, tuinsets en tuintafels van teak hout, maar ook tuinmeubels waar teak is gecombineerd met andere materialen zoals wicker, rvs en aluminium.


Zie ook:
Tuinmeubels van hout zijn vaak gemaakt van de houtsoort teak. Teakhout leent zich namelijk heel goed voor tuinmeubelen omdat teak goed tegen vocht kan, ook als een tuinmeubel van teak niet behandeld is. Boven vind je aanbiedingen van teak tuinmeubels zoals een tuintafel, tuinstoel, ligstoel of tuinset.

Zoeken

-->