Aanbiedingen beste tuinwinkels

Sproeisysteem tuinberegening

Aanbiedingen voor een automatisch sproeisysteem. Alles voor automatische tuinberegening, een automatische sproei installatie voor de tuin. 

Aanbiedingen sproeisysteem tuinberegening

Geen zin om op droge zomeravonden iedere keer de tuin te sproeien? Laat dat dan automatisch gebeuren. Bijvoorbeeld 's nachts met een automatisch sproeisysteem, een sprinkler installatie voor de tuin. 


Een automatisch sproeisysteem (sprinkler installatie) voor de tuin is niet zo duur en ingewikkeld als je denkt.

Te programmeren watertimer

Vanaf een euro of 25 heb je al een automatische watertimer die je op de kraan plaats. Zo'n watertimer bevat meerdere programma's die je helemaal zelf kunt instellen. Zo bepaal je zelf waar en wanneer het "regent" in je tuin.

Uit te breiden met tuinslangen, verdeelstukken en sproeiers

Natuurlijk ben je er niet met een watertimer alleen. Er zijn slangen, verdeelstukken en sproeiers nodig om het water op de juiste plaats te krijgen. Maar ook dit kost vrij weinig geld. Een verdeelstuk met meerdere aansluitingen kost nog geen tientje (aanbiedingen hier boven), de benodigde tuinslangen zijn ook heel goedkoop en ook een sproeier is een eenvoudig apparaatje dat weinig geld hoeft te kosten.

Sproeisysteem tuinberegening, eventueel met pomp

Zelfs op kraanwater kun je bezuinigen met je beregeningssysteem. Grenst je tuin aan een sloot? Overweeg dan de aanschaf van een eenvoudige pomp en gebruik deze als beginpunt van het sprinkler systeem in je tuin.

Alle onderdelen voor een sproeisysteem en hun prijzen kun je vinden bij de winkels uit het overzicht aanbiedingen  tuinberegening hier boven.

Onderwerp:
Met een automatisch sproeisysteem voor tuinberegening kun je het in je tuin laten regenen op de momenten dat jij dat wil. Ook 's nachts. Met een watertimer kun je het sproeisysteem tuinberegening programmeren. Hier aanbiedingen voor een sproeisysteem in de tuin. Aanbiedingen voor een watertimer, maar ook voor andere onderdelen van een automatisch sproeisysteem tuin.

Zoeken

-->