Aanbiedingen beste tuinwinkels

Buitenschommel: Schommel buiten in de tuin

Aanbiedingen van goede schommels voor buiten in de tuin.

Schommel buiten tuin


Er mag dan steeds nieuw speelgoed ontwikkeld worden, een schommel is al  generaties lang één van de meest populaire soorten buitenspeelgoed. Of het nu gaat om een baby, peuter, kleuter of ouder kind, een schommel is en blijft leuk.

Een schommel in de eigen tuin is makkelijk te realiseren. Met schommelhaken, een schommelplank en schommeltouw kun je een houten schommel op maat maken maar je kunt buitenschommels ook kant en klaar kopen.


Kettler buitenschommel

Kettler is een fabrikant van speelgoed die deze kant en klare schommels levert. Deze buitenschommels bestaan uit een stalen buisframe dat door een polyester coating is beschermd tegen weer en wind.

Kettler schommel buiten tuin

Kettler schommel, kant en klaar


Met vier bodemankers kun je de Kettler schommel stevig en veilig in het beton vastzetten. Deze buitenschommels van Kettler voldoen aan strenge veiligheidseisen en zijn onder meer TÜV-GS goedgekeurd. Door een revolutionaire nieuwe schommelophanging is lusvorming niet mogelijk. Het schommelplankje beschikt over verstelbare touwen en veiligheidshaken dus alles is op maat in te stellen.

De Kettler schommels zijn verkrijgbaar als enkele en als dubbele schommel. Op de laatste schommel kunnen kinderen samen gezellig schommelen.

Babyschommel en meegroei schommel

Of je nu kiest voor een Kettler schommel of een schommel van een andere merk, voor baby en peuter zijn er speciale bakjes waarin ze veilig kunnen zitten. Deze schommelbakjes beschikken over een rugsteun, een buiksteun en een gordel waardoor de peuter of baby niet uit het bakje kan vallen.

Meegroeischommel Kettler

Kettler meegroei schommel buiten en binnen


Als je een schommel voor een baby of peuter wil aanschaffen, overweeg dan de meegroeischommel.  Bij een meegroeischommel kun je de rugsteun en buiksteun los van elkaar verwijderen. Als de buiksteun niet meer nodig is haal je deze bij deze peuterschommel weg, en als de peuter helemaal los kan schommelen kun je ook de rugsteun er af halen. Zo doe je veel langer met een schommel.

De meegroeischommel, de schommels van Kettler en nog veel meer goede schommels vind je in het overzicht waar naar eerder in dit verhaal naar verwezen wordt.

Zie ook:

Zoeken

-->