Aanbiedingen beste tuinwinkels

Speelgoed glijbaan tuin

Aanbiedingen van glijbanen en glijbaantjes voor in de tuin, met tips voor het kiezen van je beste glijbaan.

Heb je kleine kinderen? Dan zal er in de tuin niet alleen ruimte zijn voor planten en bloemen maar er zal ook een speelplek gereserveerd moeten worden voor de kinderen.

speelgoed glijbaan tuin

Een glijbaan is buitenspeelgoed dat altijd een welkome toevoeging is aan zo'n 'privé speeltuin'. Wij kijken hier naar de mogelijkheden voor een leuke glijbaan in de tuin.

Kunststof glijbanen

De speelgoedfabrikanten Little Tikes, Smoby en Feber maken kunststof glijbanen voor in de tuin. Het zijn goedkope glijbanen die heel plezierig glijden en veilig zijn voor kleine kinderen. 

Bovendien hebben deze merken een groot aanbod aan mooie glijbanen waaruit je kunt kiezen.
Kijk hier voor alle mogelijkheden.

Hoge glijbaan of lage glijbaan?

Hoog of laag? Groot of klein? Die keuze wordt bepaald door de ruimte die je hebt, maar vooral door de grootte van de kinderen die de glijbaan gaan gebruiken. 

Je hebt lage en heel lage glijbanen voor in de tuin. Speelgoed glijbaantje met een hoogte van minder dan 70 centimeter, of nog veel minder. Maar je hebt ook hoge glijbanen voor in de tuin van meer dan 150 centimeter hoog. 

De laatste speelgoed glijbanen voor in de tuin zijn ook nog door grotere kinderen te gebruiken maar iets minder veilig voor de allerkleinsten.Waterglijbanen

Heel leuk op hete zomerdagen zijn de glijbanen waarop je een waterslang kunt aansluiten. Helemaal wordt het als je deze waterglijbanen met de voet in een zwembad zet, dan wordt je tuin een echt water-speelparadijs.

Meer dan een glijbaan

Sommige glijbanen zijn voorzien van nog veel meer speelmogelijkheden. Soms zijn dat er zoveel dat de glijbaan in de buurt komt van een speelhuisje.

Kijk voor alle soorten kunststof glijbanen in het hier boven genoemde overzicht.

Zie ook:


Samenvatting
Heb je een tuin? Heb je kinderen? Dan doe je de kinderen een groot plezier met een glijbaan in de tuin. Je hebt grote glijbanen en kleine glijbanen voor in de tuin. Extra leuk is een waterglijbaan, een speelgoed glijbaan met de mogelijkheid een waterslang aan te sluiten. Hierboven alle mogelijkheden van glijbanen voor in de tuin.

Zoeken

-->