Aanbiedingen beste tuinwinkels

Regenton aanbiedingen

Voorbeelden en aanbiedingen van regentonnen in alle soorten. Van een goedkope regenton tot een luxe design regenton, een wijnvat regenton of een regenwater wandtank.

Regenton plantenbak Garantia

Regenton plantenbak Garantia

Met een regenton spaar je het regenwater op tot je het nodig hebt. Zo bespaar je op de kosten van water en het gebruik van regenwater is milieuvriendelijk. Daarom kijken we hier naar de mogelijkheden van verschillende regentonnen.


Een gemiddeld huishouden gebruikt meer dan 2.000 liter drinkwater om de tuin water te geven. Zonde eigenlijk, want het water valt gratis en gebruiksklaar uit de lucht. 

Met een regenton vang je het water dat normaal gesproken via de regenpijp de grond of afvoer in loopt op, en dat regenwater kun je later weer gebruiken om de planten water te geven. Dat is milieuvriendelijk, en zo'n regenton in je tuin kan er ook nog eens mooi uitzien.

Aanbiedingen regentonnen beste winkels

Hieronder vind je aanbiedingen van alle soorten regentonnen. Groot en klein, klassiek en modern, een goedkope regenton of een design regenton en regentonnen gemaakt van hout, kunststof of een ander materiaal.Bij de bovenstaande regenton aanbiedingen vind je honderden mooie en functionele regentonnen tegen lage prijzen. Hieronder pikken we er een paar mooie, bijzondere en unieke regentonnen uit.

Houtlook regenton

Een houten regenton is natuurlijk het mooiste, maar omdat hout en water elkaar op den duur niet zo goed verdragen zijn bijna alle regentonnen tegenwoordig van kunststof. Maar om de ton er toch natuurlijk uit te laten zien wordt er soms gekozen voor een houtlook.


Kunststof houtlook regenton Nature


Dat is het geval bij de bovenstaande regenton van het merk Nature. Deze regenton heeft het uiterlijk van een oud houten wiskeyvat, maar is van sterk popytheen en bestand tegen UV licht. Hierdoor blijft deze regenton jarenlang zo mooi als hij is. 

Deze houtlook regenton is te koop in versies van 50 en 120 liter. Kijk voor de prijzen meer van dit soort regentonnen bij de bovenstaande regenton aanbiedingen. Je vindt daar nog veel veel meer van deze houtlook regentonnen.

Regenton en plantenbak

Deze regenton van Garantia ziet er schitterend uit. Geen klassiek model maar een modern strak vormgegeven regenton die ook nog eens als plantenbak dienst doet. Bovendien is deze regenton van zeer hoge kwaliteit.

Regenton plantenbak Garantia

Regenton plantenbak Garantia


Onder het plantenbak-gedeelte bevindt zich een filter dat het overtollige water in de regenton laat lopen. Zo komen de planten niet de nat te staan.

Deze 2 in 1 design regenton van Garantia is in diverse kleuren en formaten te koop. Ook helemaal bovenin staat een foto van zo'n Garantia regenton in een groter formaat.

Kijk bij de bovenstaande regenton aanbiedingen voor deze en andere design regentonnen.

Echt houten regenton van een wijnvat

Hierboven lieten we al een houtlook regenton zien, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een echte houten regenton. De hieronder getoonde houten regenton van Decovat is van eikenhout en was in een vorig leven een wijnvat.


Wijnvat regenton Decovat

In een wijnvat moet wijn vele jaren bewaard kunnen blijven. Deze tonnen zijn dus van bijzonder hoge kwaliteit. 

Naast de voormalige wijnvaten die als regenton gebruikt kunnen worden zijn er ook houten regentonnen die als wijnvat vormgeven zijn. Geen echt wijnvat dus, maar wel net een echt wijnvat.


Terracotta regenton

De naam zegt het al, de Beehive regenton is vormgegeven als een bijenkorf. Dat geeft een apart tintje aan de regenton wat nog versterkt wordt doordat deze van terracotta is gemaakt. Het deksel en het kraantje zijn wel van kunststof.


Terracotta regenton Beehive

Terracotta regenton Beehive


Bij de aanbiedingen hier onder staan nog meer mooie terracotta regentonnen.


Kunst stenen regenton / wandtank

Weer heel anders, maar minstens zo uniek, is deze wandtank van gestapelde stenen, die in werkelijkheid kunststof delen zijn.

Wandtank regenton

Wandtank regenwater 


Deze op het oog stenen regenton is te koop in diverse formaten en kleuren.

Bij de regenton aanbiedingen vind je nog meer wandtanks die als regenton dienst doen. Selecteer de hoogste inhoudsmaten om deze wandtanks voor regenwater te zien.

Dit zijn nog maar vijf van de honderden regentonnen die je in het bovenstaande overzicht met aanbiedingen kunt vinden. Kijk daar voor alle mogelijkheden en prijzen.

Zie ook:

Onderwerp:
Regenton aanbiedingen van de beste winkels. Bij bovenstaande winkels koop je een goede regenton goedkoop. Verder vind je hier voorbeelden van regentonnen in diverse stijlen en soorten.

Zoeken

-->