Aanbiedingen beste tuinwinkels

Rattan tuinmeubels

Aanbiedingen van rattan tuinmeubelen. Rattan lijkt op wicker maar is een natuurlijk product.


Rattan is het wat onbekendere broertje van rotan. Rattan is sterker en flexibeler dan rotan en daarom beter geschikt voor bijvoorbeeld tuinmeubelen. Vooral bij precisiewerk heeft rattan voordelen. We kijken hier naar rattan tuinmeubelen en het verschil tussen rotan en rattan.


Mooie rattan tuinmeubelen

Rattan kom je vooral veel tegen bij tuinstoelen, maar ook bij tuintafels, opbergboxen, ligstoelen en ligbedden. Kijk bij onderstaande aanbiedingen van rattan tuinmeubels voor alle rattan stoelen, tafels en andere tuinmeubels van rattan.


Wat is rattan?

Rattan is een palmachtige plant die vlak boven de grond groeit. Dit in tegenstelling tot rotan dat afkomstig is van een palmboom. Het is meer een slingerplant. De stengels van rattan zijn veel dunner dan die van rotan en doordat de stengels over de grond groeien kunnen deze tot wel 100 meter lang worden!

Rattan is goed te verven waardoor rattan meubelen in vele kleuren beschikbaar zijn.

Rattan is een goed alternatief voor wicker, dat je tegenwoordig bij veel loungesets tegenkomt. In tegenstelling tot rattan en rotan is wicker geen natuurproduct maar een kunststof.

Kijk in het bovenstaand overzicht voor alle mooie rattan tuinmeubelen.

Zie ook:
Onderwerp
Aanbiedingen van rattan tuinmeubelen bij de beste en goedkoopste winkels en informatie over het materiaal rattan (niet te verwarren met rotan). Rattan lijkt op wicker maar is in tegenstelling tot wicker een natuurlijk materiaal.

Zoeken

-->