Aanbiedingen beste tuinwinkels

Open schutting aanbiedingen

Als je kiest voor een open schutting zit je niet zo opgesloten als tussen dichte schuttingen. 

Je hebt schuttingen waarbij je je hele tuin afsluit voor blikken van buitenaf, maar helaas sluit je met zo'n dichte schutting jezelf ook heel erg van de buitenwereld af.

Open schutting VidaXL


Open schuttingen kunnen een goed alternatief zijn. Dit zijn schuttingen waar je in eerste instantie doorheen kunt kijken. Wil je meer privacy dan kun je er (klim)planten tegenaan laten groeien. Zo kun je de mate van inkijk (en uitkijk) helemaal regelen, evenals de plaatsen die je gesloten en open wilt hebben.

Wel privacy, maar niet opgesloten tussen muren

Met open schuttingen voel je je niet opgesloten in je eigen tuin, maar ze bieden wel privacy op de plaatsen waar je dat wilt. Planten als klimplanten en bamboe kunnen je daarbij helpen. Zo'n open schutting is niet alleen fijn voor het zicht, maar ook voor de koelte. Bij een warme tuin op het zuiden kan een open schutting veel plezieriger zijn omdat ze een briesje doorlaten.

Hieronder vind je aanbiedingen van schuttingen. Zowel open als gesloten. En ook aanbiedingen van schutting onderdelen als schuttingpalen, schuttingdeuren, schuttingdelen en schuttingbeslag.

Een open schutting kan bestaan uit open houten delen, maar ook uit een combinatie van houten delen en open gaaselementen. Naast hout en gaas kom je ook steeds vaker aluminium delen tegen bij open schuttingen. Aluminium is een sterk materiaal dat erg goed bestand is tegen de druk van klimplanten.


Shutters voor in de tuin

Bij sommige open schuttingen kun je zelfs de mate van inkijk en uitkijk regelen. Zoals lamellen in huis kun je de shutters verder openen of sluiten. Zo regel je de lichtinval en de inkijk.

Open schutting (shutter) Hillhout

Hillhout shutter tuin

Met name Hillhout is een fabrikant die veel mooie open schuttingen maakt. In het bovengenoemde overzicht met aanbiedingen schuttingen kom je onder andere deze open tuinafscheidingen van Hillhout tegen.


Onderwerp:
Een open schutting geeft minder privacy, maar wel meer koelte en het gevoel van meer ruimte. Tussen open schuttingen zit je niet opgesloten. Kijk hier voor aanbiedingen van open schuttingen.

Zoeken

-->