Aanbiedingen beste tuinwinkels

Muurparasol: Parasol zonder voet

Een muurparasol heeft geen steel en voet. De muurparasol bevestig je aan de muur. Hier de beste muurparasol uit de test en aanbiedingen van muurparasols.

Muurparasol aanbiedingen


Een parasol op je terras zonder voet? Ja dat kan met een muurparasol. Zo'n parasol beschikt over een zwenkarm die je aan de muur bevestigd. Je terras moet natuurlijk wel aan een muur grenzen om een muurparasol te kunnen gebruiken.

Muurparasol neemt minder ruimte in

Ook op een balkon kan een muurparasol een uitkomst zijn omdat hij veel minder ruimte vraagt dan een gewone parasol.


Kijk hier voor alle muurparasols

Relatief goedkoop een muurparasol kopen? Kijk dan bij onderstaande winkels voor tientallen muurparasols tegen vaak heel aantrekkelijke prijzen. 

Bij deze aanbevolen muurparasol aanbieders vind je muurparasols in verschillende maten. Zowel ronde parasols als vierkante parasols voor bevestiging aan een muur of schutting. 

Onder andere Madison, Easysol, Shadowline (Kees Smit), Farniente en Umbrosa maken goede muurparasols.

Klik op de naam van de winkel voor hun muurparasol aanbiedingen:

Tip: Op Beste Parasol Kopen vindt je alle de parasol aanbiedingen van goedkope aanbieders (alle parasol modellen), de actuele parasol top 10 en een parasol keuzehulp met alle informatie en tips om je beste parasol te vinden.

Beste muurparasol test

Of kijk wat de beste muurparasol uit de test is bij de muurparasol test

Kantelbare muurparasol

Let er bij de aanschaf van een muurparasol goed op of deze kantelbaar is (als je hier tenminste prijs op stelt). 

In de praktijk is een kantelbare parasol meestal nodig omdat je de muur parasol dan naar de zon kunt richten. Natuurlijk is een muurparasol minder kanten op te richten dan een vrijstaande parasol, maar als de zon laag staat (bijvoorbeeld in voorjaar en najaar) is het soms nodig de muurparasol te kantelen omdat de zon er anders onder langs schijnt.

Een muurparasol is ook als gewone parasol te gebruiken

Een muurparasol kan vaak ook op een paal worden bevestigd. Dus je kunt de muurparasol ook als een gewone parasol gebruiken. 

Let er op of dat mogelijk is als je een muurparasol kiest die je ook als vrijstaande parasol wil gebruiken. Hiervan is sprake als de parasol in een houder in de muur gestoken wordt en die je er ook weer uit kan halen. Ook moet de losgehaalde parasol dan op een steel geplaatst kunnen worden.

Balkon parasol

Een muurparasol / wandparasol wordt ook wel balkonparasol genoemd, Zo'n balkon parasol is gelijk aan een muur parasol. De naam balkon parasol heeft hij alleen te danken aan het feit dat wandparasols heel vaak op een balkon worden gebruikt. Een stokparasol is  te groot en te onhandig op een balkon, en een balkonparasol kost geen ruimte. Bovendien zijn er op een balkon voldoende muren om de balkon parasol aan te bevestigen.

Kijk bij de bovengenoemde winkel voor alle prijzen, modellen en  uitvoeringen van muurparasols.

Zie ook:

Foto: Umbrosa muurparasol


Onderwerp:
Een muurparasol is een parasol zonder voet. Een muurparasol bevestig je aan een schutting of muur. Hier boven tips voor bij het kiezen van je beste muurparasol.  Op Beste Parasol Kopen vind je de goedkoopste aanbieders en een test van de beste muurparasol.

Zoeken

-->