Aanbiedingen beste tuinwinkels

Gazon vernieuwen zonder spitten: Gazonherstel

Ziet het gazon er slecht uit? Dan is er actie geboden. Je kunt dan het hele gazon gaan omspitten en graszoden gaan leggen of opnieuw gras inzaaien, maar er zijn minder ingrijpende maatregelen voorhanden om het gazon te vernieuwen.

Gazon vernieuwen Wolf Garten

Je kunt ook kiezen voor producten als de Pokon Graszaad Herstel, Substral 2-in-1 Gazonherstel, EcoStyle 4-in-1 of de Wolf Gazonvernieuwing. Met deze gazon herstel pakketten kun je in enkele weken tijd je gazon vernieuwen zonder omspitten.

Wat is een gazonherstel set?

Deze sets om het gazon te vernieuwen bestaan uit elkaar afgestemde componenten zoals graszaden, meststoffen en natuurlijke stoffen die het ontkiemen van de graszaden versnellen. 

Hierdoor krijg je na gebruik van zo'n gazon herstel set in een korte tijd, circa 6 weken, een geheel vernieuwd gazon dat zeer sterk is en er prachtig vers uitziet.


Resultaat: Een sterk en gezond gazon

De gazons die je op deze manier verkrijgt zijn extreem belastbaar (dus ideaal geschikt als speelgazon) en makkelijk te onderhouden. De grasmat groeit zeer snel dicht, is ijzersterk en geeft relatief weinig maaiafval.


Zie ook:

Onderwerp:
Wil je je gazon vernieuwen zonder spitten, dus zonder helemaal opnieuw beginnen met je grasmat? Kijk dan hier voor een goed gazonherstel pakket om je gazon te vernieuwen zonder te spitten. Zo'n gazon vernieuwen set bestaat vaak uit graszaden en meststoffen voor gras.


Zoeken

-->