Aanbiedingen beste tuinwinkels

Druppelslang

Met een druppelslang krijgen je planten continue een kleine hoeveelheid water. Hier vind je de beste druppelslang uit de test.

Gardena druppelslang beste druppelslangen test

Met een druppelslang kun je tuinplanten continue een kleine hoeveelheid water laten geven. Doordat dit heel gelijkmatig in kleine hoeveelheden gaat (druppels) gebruik je op deze manier veel minder water.

Een druppelslang hoef je alleen maar langs de planten te leggen. Het gaat hierbij om een slang van vele meters, met heel kleine gaatjes, die je aan een kraan of tuinslang koppelt. De beste druppelslang uit de test is van Gardena. Deze druppelslang kun je kopen in lengtes van 7,5 meter en 15 meter.

Je kunt met een tussenstukje deze beste druppelslangen aan elkaar koppelen. Dit werkt prima tot maximaal 30 meter.

Met deze beste druppelslang uit de test kun je heel makkelijk je tuin water (laten) geven. De wortels van de planten krijgen voldoende water en de tuinplanten blijven gezond. Bovendien bespaar je nog heel veel water ten opzichte van het water geven door te sproeien.

Kijk bij de bovenstaande beste druppelslang uit de test voor alle informatie en de laagste actuele prijs.

Zie ook:

Foto: Gardena


Onderwerp:
Voor het bewateren van de tuin is een druppelslang een heel goede oplossing. Een druppelslang geeft planten en bloemen continue een kleine hoeveelheid water. De Gardena druppelslang is de beste druppelslang uit de druppelslangen test.


Zoeken

-->