Aanbiedingen beste tuinwinkels

De beste bijl voor iedere klus

Zoek je de beste handbijl, beste kloofbijl, beste hakbijl, beste velbijl of andere beste bijl? Hier vind je aanbiedingen van de beste bijlen voor iedere klus.

beste bijl aanbieding

Bijlen heb je in vele soorten. Hier kijken we naar de verschillende soorten bijlen, de beste bijl voor je klus en aanbiedingen van goede bijlen.


Aanbiedingen bijlen

Bij onderstaande winkels kun je een goede bijl goedkoop kopen. Deze webshops bieden de meeste keuze uit bijlen in alle soorten en bieden deze goedkoop aan. In veel gevallen met korting.


Overzicht alle bijlen

Wil je weten wat er allemaal aan bijlen te koop is? Kijk dan hier boven bij de aanbiedingen van bijlen bij Bol.com. Je vindt daar een overzicht met ruim 500 bijlen, met al hun mogelijkheden, specificaties en prijzen. Ideaal om je beste bijl te zoeken en te vinden.

Hieronder kijken we naar de verschillende soorten bijlen die je in dat overzicht kunt vinden.

Handbijl of hakbijl

De handbijl (hakbijl of axe) is de meest verkochte en gebruikte bijl. Deze handbijl is geschikt voor de meeste tuinklussen. De kleine handbijl (ook wel hachette genoemd) kun je met één hand gebruiken. Voor een grotere handbijl (vanaf 45 cm) heb je voor goed en veilig gebruik meestal twee handen nodig.

Boombijl of velbijl

Voor het echt zware werk, zoals het kappen van een boom, heb je zwaarder materiaal nodig. Hiervoor is de boombijl die ook wel velbijl wordt genoemd.

Kloofbijl of houtklover

De kloofbijl is speciaal ontworpen om hout te splijten. Dit is de beste bijl voor het hakken van bijvoorbeeld je open haard hout. De kop van een hakbijl gaat van dun naar dik.

Outdoorbijl of campingbijl

Een heel compacte bijl met een licht gewicht die je makkelijk mee kunt nemen bij je kampeeruitrusting, ook als je bijvoorbeeld een survival tocht maakt. Er is een grote variatie aan deze outdoorbijlen. De kleinste bijlen zijn natuurlijk makkelijker mee te nemen, maar een outdoorbijl voor het zware werk moet wel iets groter zijn.

Beste bijl uit de bijlen test

Bij de bijlen test kun je diverse beste bijlen vinden, zoals de beste bijl voor het kloven van haardhout, de beste bijl voor algemeen gebruik en de beste bijl voor het kappen van bomen en dikke takken.


Kijk in het bovenstaande overzicht met aanbiedingen van alle bijlen voor al deze bijlen, hun mogelijkheden, hun specificaties en hun laagste prijzen.

Zie ook: 


Onderwerp:
Bijlen heb je in diverse soorten. Van kleine bijltjes voor op de camping tot grote bijlen waarmee je complete bomen kunt vellen. Hierboven informatie over velbijlen, kloofbijlen, handbijlen, hakbijlen en andere bijlen, plus aanbiedingen van alle goede bijlen.

Zoeken

-->