Aanbiedingen beste tuinwinkels

All weather kussens (regen en weerbestendige tuinkussens)

All weather tuinkussens zijn weerbestendige tuinkussens die goed regen kunnen en snel droog worden. Hier aanbiedingen van all weather kussens.
  

Garden Impressions all weather tuinkussens

We zullen je wel niets nieuws vertellen, maar in Nederland wil het nogal eens regenen. Dat betekent in de zomer veel gesleep met tuinkussens, want de tuinmeubelen kunnen wel tegen een buitje maar de tuinkussens niet. Gelukkig zijn er nu ook all weather tuinkussens. Dit zijn tuinkussens die tegen de regen kunnen.

Bestand tegen regen en snel droog

En niet alleen kunnen all weather tuinkussens tegen de regen, als ze nat geregend zijn worden ze ook weer snel droog.  

Als voorbeeld van goede weerbestendige kussens kijken we hier naar de weerbestendige 'Easy does it' all weather kussens van Garden Impressions.

Deze all weather kussens van Garden Impressions kun je buiten laten liggen. Dat scheelt heel veel gesleep en het scheelt je ook veel opbergruimte in de schuur. Buiten het seizoen kun je ze het best wel binnenhalen. 

Geen last van regen

Bij een licht buitje loopt 80% van het water direct van de kussens af. Bij zwaardere buien wordt er wel meer regen opgenomen maar door het schuim met open celstructuur waarmee de kussens gevuld zijn drogen deze heel snel. Binnen twee uur na een flinke bui zijn ze al weer te gebruiken.

Geen last van zon

En, de naam all weather zegt het al, deze kussens zijn niet alleen bestand tegen regen maar ook tegen een te veel aan zonlicht. De all weather tuinkussens zijn ook UV-bestendig en zon-bestendig. Dat betekent dat ze niet verkleuren en hun oorspronkelijke kleur behouden.


Eigenschappen Garden Impressions all weather tuinkussens 
  • Waterproof
  • UV-bestendig
  • Zonbestendig
  • Hoog zitcomfort
  • Gemaakt van extra sterk materiaal
  • Voorzien van een ritssluiting
  • Eenvoudig te reinigen 
Tip: Met een goede tuinkussenbox berg je al je tuinkussens droog en schoon op.

Kijk bij de Garden Impressions aanbiedingen voor hun tuinsets met all weather tuinkussens tegen een lage prijs.

Zoeken

-->