Aanbiedingen beste tuinwinkels

Bartafel buiten

Wil je een bartafel buiten? Kijk dan hier voor een goede outdoor bartafel set. Een mooie tuinbar met barstoelen of barkrukken voor buiten. Met aanbiedingen.

bartafel buiten bartafelset

De bartafel set voor in de tuin is een leuke variant op de dining set. Bij een bartafel set voor buiten (ook wel tuinbar set genoemd) zijn de stoelen of krukken en de tafel (de bar) een stuk hoger. Zo krijg je een bar idee die uitnodigt tot het gezellig borrelen op tuin en terras met vrienden.


Hier kijken we naar de verschillende mogelijkheden van deze bartafel sets voor op terras en in de tuin. Een goed overzicht van al deze bartafels en bartafel sets (tuinbar sets) vind je bij de onderstaande aanbiedingen van deze bartafels (met of zonder krukken / stoelen).  

Daar vind je ook alle lage winkelprijzen, maten en andere specificaties van al deze bartafels en tuinbar sets.bartafel buiten met bar krukken


Rust tuinbar set (bartafel met bar krukken)


Hieronder kijken we naar een aantal van deze bartafel sets. Het betreft dus een combinatie van een bartafel met bijbehorende barstoelen of barkrukken.


Barstoelen of barkrukken?

Bij een bartafel set horen dus barstoelen of barkrukken. Bij een echte tuinbar horen natuurlijk barkrukken, deze kom je dan ook veelvuldig tegen bij deze sets. 

Voor het zitcomfort wordt echter vaak gekozen voor stoelen op hoge poten. In tegenstelling tot bij een kruk heb je bij een stoel een rugleuning en eventueel armleuningen, waardoor je wat relaxter kunt zitten.


bartafelset buiten

LesliLiving tuinbar set (bartafel met bar stoelen)


Het aantal stoelen of krukken bedraagt meestal zes omdat er vaak een wat groter groepje mensen aan de bar plaatsneemt. Er zijn ook tuinbar sets met vier barstoelen of vier barkrukken, wat natuurlijk in de aanschafprijs en vaak ook in het formaat van de bartafel scheelt.


bartafelset tuin bartafel met krukken

VidaXL rotan tuinbar set (bartafel met barkrukken)

Materialen bartafel

Veel barsets voor buiten in de tuin zijn, net zoals de bartafelsets voor binnen, vaak van hout gemaakt. Ook wicker, een populair materiaal voor tuinmeubels, komen we regelmatig tegen bij barsets voor in de tuin en op het terras. 

Maar ook andere materialen zien we regelmatig bij een tuinbar zoals rotan, rattan, aluminium en kunststof. Houtsoorten die voor deze tuinmeubelen gebruikt worden zijn onder andere steigerhout, teakhout en acaciahout.

bartafel terras
Vida XL houten tuinbar (bartafel met  8 rattan barstoelen)


Op deze pagina zie je wat willekeurige voorbeelden van barsets voor buiten. Kijk bij het bovenaan genoemde aanbiedingen van alle bartafel sets voor alle mogelijkheden.

Zie ook: 


Samenvatting:
Wil je ook een tuinbar in je tuin of op je terras? Hier boven vind je volop voorbeelden van bartafel sets. Deze tuinbar sets bestaan uit een bartafel voor buiten met meerdere bijpassende barkrukken of barstoelen. Alle getoonde tuinbar sets kun je voordelig aanschaffen bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van bartafel sets.

Zoeken

-->