Aanbiedingen beste tuinwinkels

Waterornamenten voor terras, tuin, vijver of in huis

Aanbiedingen van waterornamenten. Voor de vijver, maar ook vrijstaande waterornamenten voor tuin, terras of binnen in huis.

Een vijver wordt pas echt mooi door het plaatsen van een waterornament. Door een ornament kan een tuin of vijver ineens een heel andere sfeer uitademen.

Waterornament kruik

Er zijn heel veel waterornamenten te koop. Ornamenten voor de vijver en in de tuin in talloze stijlen. Voor iedere tuin en vijver zijn er daarom volop geschikte water ornamenten te vinden.

Wat zijn waterornamenten?

Waterornamenten is tuindecoratie, woondecoratie of vijverdecoratie met stromend water. Dat water kan in en uit een vijver stromen, maar ook uit een schaal.

Waterornamenten kunnen gemaakt zijn van heel verschillende materialen.  Je hebt stenen waterornamenten, maar ook kunststof ornamenten van polyserin, een licht materiaal waardoor je de ornamenten makkelijk kunt verplaatsen.


>>> TIP: Hier vind je honderden waterornamenten hun prijs en alle informatie.


Wie liever voor natuurlijke materialen kiest kan een leistenen waterornament of een natuurstenen waterornament nemen. Ook terrazzo of marmeren ornamenten zijn er volop te krijgen. En houten waterornamenten, vaak in de vorm van een houten kuip.


Waterornament met verlichting

Waterornament met verlichting


Naast de houten kuip zijn ook de bol en de kruik een populaire vorm van een waterornament. Bolvormige waterornamenten zijn vaak gemaakt van natuursteen of terrazzo.

Je kunt ook kiezen voor een inbouw waterornament. Deze ornamenten plaats je niet in een vijver of in de tuin maar op het terras. Ze bestaan uit enkele antracietkleurige stenen van ruw graniet die je tussen je andere terrastegels plaatst. Met deze ornamenten creëer je één of meerdere kleine fonteintjes op je terras.


Kleine terras fonteinen

Kleine terras fonteinen

Waterornamenten met led-verlichting

Led-verlichting wordt steeds vaker toegepast bij waterornamenten in de vijver en op het terras. Niet verwonderlijk want licht en water zijn een prachtige en sfeervolle combinatie. Bovendien is de moderne led-verlichting erg energiezuinig.

De led-verlichting zorgt er voor dat het stromende water van het waterornament in het donker prachtig uitgelicht wordt.

Waterornament terras

Waterornament terras


De vijver, de tuin en het terras hebben we al genoemd, maar diverse waterornamenten zijn ook geschikt voor het plaatsten op een balkon. Deze zijn wat compacter en pompen het water zonder morsen rond.

De mooiste waterornamenten voor tuin, vijver, terras en balkon koop je voordelig bij de beste online vijverwinkels.

Zie ook: 

Zoeken

-->