Aanbiedingen beste tuinwinkels

Visvoerautomaat vijver of aquarium voor automatisch voederen vissen

Een visvoer dispenser is een visvoerautomaat die automatisch vissen voet. Hier aanbiedingen van zo'n apparaat voor automatisch vissen voeren in de vijver of aquarium

Visvoerautomaat vijver automatisch voederen vissen

Heb je niet altijd tijd om de vissen in je vijver of aquarium te voeren? Of vergeet je het vissen voeren gewoon te vaak? Denk dan eens aan een automatische visvoerdispenser / voederautomaat voor vijver en aquarium vissen.


Visvoederapparaat met klok

Zo'n voederautomaat voor het automatisch voederen van vissen in de vijver of aquarium is instelbaar via een ingebouwde klok. Je kunt de vissen op bepaalde tijden laten voederen. Daarbij kun je meerdere voertijden per dag instellen. 

Via voederintervallen en afgemeten porties is afgescheiden voerbakjes kun je je vissen met dit voederapparaat zo over de hele dag verspreid een uitgekiende portie voer geven.

Handmatig bijvoederen van de vissen kan altijd via een druk op de daarvoor bestemde knop.

Visvoederapparaat met klok: automatisch vissen voederen

Binnen batterijen, maar voor buiten zijn er visvoerdispensers op zonne-energie

Veel voederautomaten / visvoerdispensers voor aquarium of vijver werken op batterijen, maar voor buiten kun je ze ook op zonne-energie laten werken. Daarvoor is de visvoerautomaat dan voorzien van een klein zonnepaneel. Ideaal voor bij de vijver want zo heb je nooit te maken met lege batterijen.


Ook voor dagelijks gebruik

Zo'n voederautomaat voor vissen voor vijver of aquarium is reuze handig voor als je op vakantie gaat of vaak van huis bent. Maar ook voor dagelijks gebruik is het erg plezierig vooral als de vissen dagelijks kleine porties visvoer nodig hebben.

Kijk voor goede maar voordelige voederautomaten / visvoerdispensers bij de aanbiedingen van visvoerautomaten.


Zie ook: 

Zoeken

-->