Aanbiedingen beste tuinwinkels

Vijverschaal (terrasvijver, mini vijver) zonder graven

Een vijverschaal is een eenvoudig te realiseren alternatief voor een vijver. Kijk hier voor vijverschaal aanbiedingen. Vijverschalen worden ook wel terrasvijver of mini vijver genoemd.

Het aanleggen van een vijver is een behoorlijk operatie. Zie je tegen dit graven op? Dan is een vijverschaal misschien iets voor je. Er zijn heel mooie vijverschalen te koop.

vijverschaal ,mini vijver, terrasvijver

Met vijverschalen zorg je ook voor een bijzondere sfeer in je tuin, maar je hoeft zo'n terrasvijver in te graven. Toch kan zo'n vijverschaal als een echte vijver ogen, inclusief waterplanten en een vijverpomp.

Maar je kunt vijverschalen kant en klaar ergens neerzetten. En eventueel makkelijk weer verplaatsen.

Mooie vijverschalen

Wij kijken hier naar twee mooie vijverschalen, één cortenstaal en één met een antraciet kleur. Beide schalen (verkrijgbaar in verschillende formaten) zijn online te koop via Compleet Groen. Ze worden gratis thuisbezorgd.


vijverschaal, mini vijver, terras vijver

Vijverschaal cortenstaal

De cortenstaal vijverschaal (eerste foto) is een heel mooi en heel opvallend waterornament voor in de tuin. Deze terrasvijver is te koop in vier verschillende formaten, met respectievelijk een doorsnede van 60, 80, 100 en 120 centimeter. 

De laatste, grootste, versies kun je gerust  mini vijvers noemen. Een roestlaag geeft de vijverschaal veel sfeer en er gaat bovendien een beschermde werking van uit.


Vijverschaal antraciet

De antraciet versie van deze vijverschaal (tweede foto) heeft een moderne doch klassieke uitstraling. De vijverschaal is bestand tegen weer en wind en tegen corrosie. Strakke lijnen kenmerken deze vijverschalen die in dezelfde formaten verkrijgbaar zijn als de cortenstaal vijverschaal.

Kijk bij bovenstaande vijverschaal aanbiedingen voor meer informatie en prijzen.

Zie ook: vijver tips

Zoeken

-->