Aanbiedingen beste tuinwinkels

Kleine tuinkas (mini kas) als kweekkas

Voor het opkweken van zaaigoed, stekjes en jonge plantjes is een kleine tuinkas ideaal. Hier hebben we informatie over de kleine kweekkas (mini kas) en aanbiedingen van kleine tuinkassen.

Kleine tuinkas / kweek kas

En er is een goede kweekkas voor iedere tuin of in een hoekje van het terras, want een kleine mini kweekkas neemt nauwelijks plaats in.

Een kleine kweekkas heeft maar weinig ruimte nodig

Zelfs op een balkon kun je makkelijk een kleine kas kwijt. Heb je een balkon met zonlicht dat je nauwelijks gebruikt omdat je toch een tuin hebt? Zet er dan een mini kweekkas neer om je plantjes te laten groeien. of om planten te laten overwinteren, want ook daar is zo'n kleine kas ideaal voor.

>>> TIP: Kijk bij het overzicht aanbiedingen kweekkasjes voor alle kweekkassen en andere benodigdheden voor je moestuin.

Een mini kas

De mini kweekkas op de foto bovenaan dit artikel is maar 59 bij 119 centimeter groot. Deze kleine tuinkas kun je dus overal kwijt. Bovendien staat de kleine kas mooi in je tuin of op een balkon. Deze mini kas is gemaakt van hout en glas.

Mini kas voor kweken planten Outsunny

Kleine tuinkas OutsunnyEn zo zijn er nog meer mini kweekkasjes te koop. Kijk maar in het eerder genoemde overzicht naar de mogelijkheden en prijzen van grote en kleine kweekkassen. Je vindt er naast kleine tuinkassen ook andere benodigdheden om zelf groente, fruit en kruiden te kweken.

Zie ook:


Onderwerp:
Bij kweekbenodigdheden voor planten, stekken en zaaigoed is een goede kweekkas ideaal. Zo'n tuinkas hoeft niet groot te zijn. Er zijn ook mini kweekkassen, een kleine tuinkas die ook op een terras of balkon past. Hier informatie en aanbiedingen van mini kweekkassen en andere kleine tuinkassen.

Zoeken

-->