Aanbiedingen beste tuinwinkels

Tropische tuin trend

Geef je tuin een tropisch tintje met tuinmeubels en tuinaccessoires conform de tropische tuin trend. 


Het liefst zou je natuurlijk de hele zomer op een tropisch eiland doorbrengen. Maar dat is wel ver reizen, iedere ochtend naar je werk. Geef daarom je tuin de sfeer van zo'n tropische locatie met de tropische tuintrend. Schijnt er een zonnetje? Dan waan je je in zo'n tuin op vakantie.


Een tropische tuin is verbazend rustgevend. Als je na een dag hard werken in een tuinstoel of tuinbank zakt voel je je meteen op vakantie in een tropisch oord. Kies bijvoorbeeld voor een rieten hangstoel. Dat is pas lounchen!

De tropische tuin is een combinatie van sfeermakende planten als varens, palmen en cactussen, en bijpassende tuinaccessoires en tuinmeubelen. Deze laatste zijn dan van natuurlijke materialen als rotan, riet, bamboe en hout, want de tropische tuintrend is een heel natuurlijke tuintrend.

Kijk voor geschikte tuinartikelen, voorbeelden, prijzen en heel veel inspiratie op de inspiratiepagina tropische tuin en creĆ«er je eigen tropische paradijs in de achtertuin.

Foto: FonQ


Onderwerp:
Thuis een tropische tuin? Breng de tuin en / of het terras in tropische sfeer. Hier voorbeelden van de tropische tuin trend.

Zoeken

-->