Aanbiedingen beste tuinwinkels

Slee kopen

Een goede houten slee? Of een goed kunststof sleetje? Kijk hier voor goede slee aanbiedingen en informatie over sleeën.  


Houten slee

Een slee is leuk speelgoed voor de winter. Iedere winter sneeuwt het wel een periode en dan is het fijn als je een goede slee in de schuur hebt staan.. Maar welke slee is voor jou het beste? Wij kijken hier naar verschillende soorten sleeën.

Houten slee

Het meest bekend is de houten slee. Deze standaard houten slee wordt ook wel Davos slee genoemd. Er zijn diverse fabrikanten die de houten Davos slee maken, bijvoorbeeld Nijdam. Een andere houten slee is de Hoorn slee. Deze houten slee beschikt als over een groot gebogen frame aan de voorkant (als de hoorns van een berggeit) waaraan je je goed kunt vasthouden.


Houten slee Hoorn

Houten slee HoornJe kunt een houten slee kopen met en zonder zitje er op. Een zitje is reuze handig voor een baby of dreumes omdat deze nogal snel van de slee afduikelen als er een ruk aan het touw wordt gegeven of als de slee ergens hapert of vastloopt. Deze zitjes voor een houten slee kun je ook apart kopen.

Snelle kunststof slee

Een houten slee is ideaal als je kleine kinderen op de slee wilt voorttrekken. Voor een afdaling voldoen ze ook, maar daarvoor zijn veel meer flitsende sleetjes te krijgen.

Kunststof sleetje / raceslee

Kunststof slee


Zo'n kunststof slee is vaak voorzien van een stuurtje wat ze ideaal maakt voor een snelle lastige afdaling. Deze snelle plastic sleetjes zijn er in één en tweepersoons versies.

Klik in het hierboven gelinkte overzicht met kunststof sleetjes wel even door naar verderop in het overzicht voor de meer serieuze kunststof sledes. Er zijn namelijk ook veel goedkope kunststof "sleetjes" (onder de 10 euro) die niet veel meer zijn dan een stukje plastic dat je onder je kont duwt. Vanaf 20 euro zijn er echter serieuze kunststof sleetjes te koop.

Kuipslee plastic
Kuipslee

Veel meer informatie over een kunststof of houten slee vind je door de in dit artikel geplaatste links te volgen.

Zie ook:

Onderwerp:
Slee aanbiedingen met een ruime keuze uit zowel goedkope kunststof sleetjes als houten sledes. Kijk hier om een kunststof slee of houten slee goedkoop te kopen.

Zoeken

-->