Aanbiedingen beste tuinwinkels

Skottelbraai

De skottelbraai (schotelbarbecue) is een bijzondere gasbarbecue. Kijk hier voor de aanbiedingen.De skottelbraai is meer dan een alternatief voor de BBQ. Met de skottelbraai kun je op veel meer manieren eten bereiden dan op een barbecue.

Een skottelbraai is meer dan een BBQ alleen

Je kunt de skottelbraai zien als een soort gasbarbecue maar met de skottelbraai kun je heel veel meer dan alleen roosteren van vlees. Je kunt er mee wokken, koken, braden, éénpansgerechten mee maken.

Je kunt met een skottelbraai echt koken. Een skottelbraai is in feite een kleine portable keuken. Je kunt er zelfs pannenkoeken mee bakken of een omelet of een pizza mee maken.

Kijk hier onder voor de beste skottelbraai BBQ.


Veel hulpstukken en accessoires voor skottelbraai

Dit eten kun je bereiden in de wok die de skottelbraai in feite is, op het rooster dat je op de skottelbraai kunt plaatsen, of je maakt gebruik van de vele accessoires en hulpstukken die er beschikbaar zijn.

Skottelbraai is een ideale "buitenkeuken" voor in de tuin, op de camping of tijdens een picknick.


Zie ook:
 
Hier vind je informatie over de skottelbraai, een schotelbarbecue. De skottelbraai is een gas barbecue met veel mogelijkheden. Boven verwijzen we je naar de beste skottelbraai uit de test en hebben we skottelbraai aanbiedingen bij de beste en goedkoopste winkels.

Zoeken

-->